| Anonimaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Buna. Să zicem că aș lua anticoncepționale, cum merge treaba? De exm, dacă sunt pe ciclu și o iau dispare în aceeași zi sau a doua? Sau dacă nu sunt pe ciclu și vreau sa o iau dar ciclu ar trebui sa-mi vina următoarea zi, pastilă își face efectul pana mâine?

10 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Anticoncepționale nu se iau fără prescripție medicală te duci la ginecolog și-ți faci un set de analize și după îți va recomanda tipul de Anticoncepționale potrivite pentru tine! În prima luna se folosește protecție suplimentară și se iau zilnic la aceiași oră!

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu asa functioneaza.Lasa prostiile citite pe internet, deoarece risti sa iti distrugi sanatatea si sa iti dai hormonii peste cap.

| Anonimaaaaaaaaaaaaa explică (pentru dullcat):

Da dar n am nevoie de ciclu când o sa fiu la petrecere

| Anonimaaaaaaaaaaaaa explică (pentru iulia0514):

Si exista alte medicamente care pot opri ciclul?

| iulia0514 a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Nu! Și nu-ți recomand sa te joci cu anticoncepționalele

| Anonimaaaaaaaaaaaaa explică (pentru iulia0514):

Nici eu nu as vrea dar am nevoie

| dullcat a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Ce petrecere e aia? Te cauta in chiloti sa vezi daca ai menstruatie sau nu?laughing Poti purta tampon daca vrei sa nu se vada absorbantul prin pantaloni.

| dullcat a răspuns:

Ce zici tu nu e o nevoie reala.Trebuie sa faci diferenta intre nevoie si dorinta infantila.Sa stii ca nu toate anticonceptionalele opresc menstruatia (trebuie sa le iei un timp, nu au efect imediat), unele doar o regleaza, iar altele o fac mai abundenta. Faci cum vrei.Tot patitul invata din propriile consecinte.laughing

| dragodana a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Salut!
Exista o soluție, dar îți dai corpul peste cap.
Calcidin plicuri.1 dimineața, unul seara.Doza soc -3/zi.
Reduce cantitatea de sânge sau oprește dacă ești mai pe finalul ciclului.
Dar la ciclul urmator, asteapta-te sa vina mai devreme sau mai mult.Depinde de corpul fiecăreia.

| iulia0514 a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Aha deci vrei sa faci sex!
Scumpa mea sănătatea ta e mai importanta decât o partida de sex!