| XxBlueRosexX a întrebat:

Bună, săptămâna viitoare vom avea un an de relație și ma gandeam să pregătesc ceva special...idei?

10 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Gândește-te ce vă place amândurora.

| annonimaaaa555 a răspuns:

O cină romanticăhappy

| Violleta2022 a răspuns:

Organizeaza o cina romantica la un restaurant scump si elegant.

| Fandoenia a răspuns:

Depinde de firea femei. De exemplu uneia poate sa-i placa la restaurant cu lume multa publicitate și etc, mai merge și la restaurant dar fiind un moment special, de aia zic sa ții cont de firea ei. Adică uneia ii poate plăcea la restaurant de fel, alta prefera cabana la munte cu șemineu închiși și sa va baricadati sau la mare noaptea, dacă este genul meu de om gândește te ce ar vrea, dacă prefera sa-i cumperi ceva e materialista sau prefera sa aveți un moment special împreună. Poate prefera ceva ce nici nu își imaginează cineva străin, doar tu știi ce ar prefera doar fii original arunca cu trandafirii pe balcon și lasă telenovelele femeilor măritate d'aci!

| Fandoenia a răspuns (pentru Fandoenia):

Femeii

| XxBlueRosexX explică (pentru Fandoenia):

Mulțumesc de răspuns dar sunt fată

| Fandoenia a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Același lucru se aplica și la a fi femeie, iubitooo. Stai chill, ca nu e diferență. Dacă ești femeie tot o experiență faina poți sa-i oferi sau un cadou fix pe același principiu. Care este diferența? M-am exprimat din punctul meu de vedere ca femeie, pentru că e logic ca e mai ușor. Fie ii oferi o experiență în funcție de cum îl cunoști tu pe el, fie ii oferi un cadou în funcție de ce crezi ca i-ar plăcea. Succes

| XxBlueRosexX explică (pentru Fandoenia):

I-am făcut cadou o vacanță în Tailanda în iunie

| Fandoenia a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Aa, frumos Thailnda ma invitase și pe un un ratat în Thailanda dar nu mergi cu cineva pentru care nu ai sentimente tocmai în Thailanda. Frumos și fain! Trebuia sa I faci cunoștința cu o thailandeza frumoasa asa și tu?