Frate eu sunt baiat dar cred(in opinia mea)ca fetelor le plac baietii mai pupaciosi!
trebuie sa fi mai increzator(nu fitos!)... fetelor le plac baietii siguri pe ei
ps:cand esti cu ea nu sta cu capul in pamant, incearca sa fi mai amuzant in prezenta ei
girls like that
Nu stiu de ce iti faci atatea griji in privinta asta, sunteti impreuna si asta ti ai dorit si ca cine pe cine saruta primul asta nu e o problema si sa nu te simti aiurea sarut o tu primul si fara grija ca nu zice ca esti disperat
Banuiesc ca, inainte sa va despartiti va pupati deci, incearca sa faci tu primul pas cand va despartiti si vezi ce iese.
Frate am sa-ti dau un sfat si eu am fost asa dar aveam 14 anii si eram si eu pampalau de cand am stat cu astea mai mare ca sunt smecher bla bla bla!
Nu mai dadea nimeni in mine ca acum imi stiu de frica si tu sa faci la fel batei pe rand pe toti sau spune-le sa dati parten parte pl mea intelegi tu si daca ai sa fi mai tupeist nu o sa te mai ia lumea de prost fii tupeist dar daca este cazul nu mereu ca apoi faci probleme in fine sucesese si nu mai fii timid bagai limba in gura si pupu de fata cu toto ce pl mea esti pampalau scuze! cu pampalau deci fii periculos ca daca nu esti hop sa sa ca te ia toti peste picor
Scucese!
Tu ai vrut sa-i dai baiatului un sfat sau ai vrut sa te lauzi ca esti tu mare smecher (cand de fapt, nu esti)?
Si invata naibii sa scrii,"smechere"!
Mersi, ai dreptate am facut primul pas si acum nu mai stau asa rusinos cand sunt cu ea, acum ne tinem de mana si ne sarutam chiar si in fata altora.Azi am fost cu ea la o pizza dupa care am fost in parc unde i-am luat un trandafir, si atunci m-am aplecat eu sa os sarut, si a tinut, multumesc
de sfat si tie dar si la restul
beausingurlamasamea întreabă: