Te grabesti foarte mult si risti sa strici totul.
Aveti o relatie foarte frumoasa si sunt de acord cu tine ca numai intre doua persoane care sunt initial prieteni,poate exista o relatie totala,pentru ca se cunosc perfect,au incredere completa unul in celalalt,mai trebuie si putina chimie si totul devine perfect!
Dar,in legatura cu sexul,te grabesti.
O fata,oricate vise a discutat cu tine,nu va accepta sa faca un asemenea pas,fara sa stie fiecare amanunt.
Asa ca,va trebui sa discutati despre asta,sa intelegi exact cum vede si ea lucrurile si o sa iti dai seama ca mai ai de asteptat.
Nu va refuza categoric, dar acest moment e foarte importnt pentru o fata si ea e norocoasa ca te are pe tine, esti tot ce isi doreste si e un inceput exceptional.
Formati o pereche, intrati intr-o relatie si vedeti impreuna care va este ritmul, nu hotari tu singur si nu iti imagina ca acceptul ei ar fi automat!
Nu ti-ar ierta-o niciodata!
S-ar putea ajunge si la altceva, dar asta depinde de voi, mai intai ar trebui sa va hotarati daca vreti sau nu o relatie, succes
Deci luam logic exista o probabilitatea ca data viitoare sa sa intample o placere nebuna, sa zicem asa, dar, dar fii atent si nu te lasa sedus usor deoarece un act sexual poate avea urmari daca e neprotejat sau, sau s-ar putea sa stricati prietenia. Mai asteptati pana cand sunteti gata amandoi, ramaneti la stadiul asta pentru un moment deoarece "Graba strica treaba!" Sper ca te-am ajutat bafta
Pai noi am mai vorbit despre chestia cu prima oara si am vorbit chiar deschis despre asta doar ca eu nu stiu cand este momentul,adica nu cred ca o sa imi dau seama,propo NORMAL ca o sa ne protejam, orice ar fi, dar na, nu ne greabim dar na, ma refeream ca daca data viitoare ar fi sa fie...
Buna! Data viitoare cand veti fi singuri aveti grija sa nu se intample si altceva. Nu trebuie sa va grabiti, pasul acela trebuie sa-l faceti doar daca simtiti asta cu adevarat, nu trebuie sa-l faceti doar fiind ca sunteti virgini. Plus ca ar fi un risc daca o s-o faceti neprotejat, asa ca aveti grija. Si un sfat : O relatie poate dura si exista si fara sex daca va iubiti cu adevarat. Eu iti urez succes! Sper ca te-am ajutat. Bye!