| NoWomanNoCry a întrebat:

Buna,scuze ca v-a trebui sa cititi asa de mult dar cred ca merita, am 16 ani si sunt intr-o situatie putin mai ciudata si as vrea niste pareri.Ei bine, e vorba de o fata...cu care am fost coleg de pe clasa 1 si acum pe a 9-a,la liceu, ea este in clasa paralela.Eu cu ea ne intelegem foarte bine,mai bine decat m-am inteles cu oricine, ne-am inteles bine de cand ne-am cunoscut pana in prezent.Am mai avut momente in care mi-a placut de ea,dar cand aduceam vorba de asa ceva ea ma baga in "friendzone" laughing. Facea asta,dupa cum imi si explica pentru ca ea tinea foarte mult la prietenia noastra si nu voia sa fie stricata de o relatie (nu cred ca ar fi fost o scuza pentru ca noi chiar aveam o prietenie foarte intarita si era totusi un risc), pe cand eu ii explicam ca o relatie nu ar strica prietenia noastra ci ne-ar apropia mai mult.In fine am ramas prieteni nimic neschimbat.De un timp a venit vorba de relatii si cand i-am zis de faza ca m-a bagat in friendzone si ca a fost dura cu mine (in gluma desigur) a spus ca nu e adevarat si ca eu nu sunt in friendzone. Atunci m-am gandit ca nu ar spune asa ceva daca nu ar vrea sa aiba ceva cu mine,orice,cat de putin, dar mi-a dat de inteles ca voia.De la un timp,tot vorbeam si spuneam cum am vrea sa fie partenerul ideal,si practim ne descriam unul pe altul,si noi tot vorbeam ca vrem ori relatie or fwb(friends with benefits), na si am tot vorbit de chestia asta.Eu mereu ii spuneam ca daca e singura acasa sa ma cheme sa mai povestim ceva,sa ne uitam la un film,oarecum in gluma,dar saptamana trecuta m-a invitat la ea.Ei bineee,am acceptat si am iesit in oras,dupa care am mers la ea acasa, unde am inceput doar sa povestim.La un moment dat ne-am pus in pat si na,doar povesteam,dar atunci a devenit interesant,pentru ca ne-am asezat foarte aproape unul de altul,si la un momet dat ne-am imbratisat si na,era dragut cum stateam,si in timp ce povesteam o mai sarutam in gluma,pe obraz,pe gat,o mangaiam cu o mana pe spate,si de la aia am ajuns la mangaieri mai intine,si saruturi mai pasionale, ceea ce a durat mai mult de o ora cred.Mai mult de atat nu puteam face pentru ca ai ei erau pe cale sa ajunga acasa asa ca ne-am oprit si na ne-am mai sarutat asa scurt.Oricum,de atunci,am mai iesit cu ea si mergeam undeva si stateam ore intregi povestind si na,ne mai sarutam etc.,si la scoala cand prindem momente in care suntem mai singuri ne sarutam,mangaiem... Ceea ce as vrea sa cer o parere,daca am facut ce am facut,si suntem cam atrasi unul de altul,credeti ca data viitoare cand am ramane singuri,am putea ajunge sa facem altceva? Ea este virgina,cum de altfel si eu,dar noi am tot povestit de asta si ea a spus ca ar vrea ca primul baiat sa fie ca mine,adica cu rabdare si atentie. Scuze ca e asa mult de citit,Ofer funda la cel mai logic raspuns, Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te grabesti foarte mult si risti sa strici totul.
Aveti o relatie foarte frumoasa si sunt de acord cu tine ca numai intre doua persoane care sunt initial prieteni,poate exista o relatie totala,pentru ca se cunosc perfect,au incredere completa unul in celalalt,mai trebuie si putina chimie si totul devine perfect!
Dar,in legatura cu sexul,te grabesti.
O fata,oricate vise a discutat cu tine,nu va accepta sa faca un asemenea pas,fara sa stie fiecare amanunt.
Asa ca,va trebui sa discutati despre asta,sa intelegi exact cum vede si ea lucrurile si o sa iti dai seama ca mai ai de asteptat.
Nu va refuza categoric, dar acest moment e foarte importnt pentru o fata si ea e norocoasa ca te are pe tine, esti tot ce isi doreste si e un inceput exceptional.
Formati o pereche, intrati intr-o relatie si vedeti impreuna care va este ritmul, nu hotari tu singur si nu iti imagina ca acceptul ei ar fi automat!
Nu ti-ar ierta-o niciodata!

4 răspunsuri:
| Mihailescuioana29 a răspuns:

S-ar putea ajunge si la altceva, dar asta depinde de voi, mai intai ar trebui sa va hotarati daca vreti sau nu o relatie, succes

| Zaharioaei_Radu_1988 a răspuns:

Deci luam logic big grin laughing exista o probabilitatea ca data viitoare sa sa intample o placere nebuna, sa zicem asa, dar, dar fii atent si nu te lasa sedus usor deoarece un act sexual poate avea urmari daca e neprotejat sau, sau s-ar putea sa stricati prietenia. Mai asteptati pana cand sunteti gata amandoi, ramaneti la stadiul asta pentru un moment deoarece "Graba strica treaba!" Sper ca te-am ajutat bafta

| NoWomanNoCry explică (pentru Zaharioaei_Radu_1988):

Pai noi am mai vorbit despre chestia cu prima oara si am vorbit chiar deschis despre asta doar ca eu nu stiu cand este momentul,adica nu cred ca o sa imi dau seama,propo NORMAL ca o sa ne protejam, orice ar fi, dar na, nu ne greabim dar na, ma refeream ca daca data viitoare ar fi sa fie...

| Diana867 a răspuns:

Buna! Data viitoare cand veti fi singuri aveti grija sa nu se intample si altceva. Nu trebuie sa va grabiti, pasul acela trebuie sa-l faceti doar daca simtiti asta cu adevarat, nu trebuie sa-l faceti doar fiind ca sunteti virgini. Plus ca ar fi un risc daca o s-o faceti neprotejat, asa ca aveti grija. Si un sfat : O relatie poate dura si exista si fara sex daca va iubiti cu adevarat. Eu iti urez succes! Sper ca te-am ajutat. happy Bye!