Te grabesti foarte mult si risti sa strici totul.
Aveti o relatie foarte frumoasa si sunt de acord cu tine ca numai intre doua persoane care sunt initial prieteni,poate exista o relatie totala,pentru ca se cunosc perfect,au incredere completa unul in celalalt,mai trebuie si putina chimie si totul devine perfect!
Dar,in legatura cu sexul,te grabesti.
O fata,oricate vise a discutat cu tine,nu va accepta sa faca un asemenea pas,fara sa stie fiecare amanunt.
Asa ca,va trebui sa discutati despre asta,sa intelegi exact cum vede si ea lucrurile si o sa iti dai seama ca mai ai de asteptat.
Nu va refuza categoric, dar acest moment e foarte importnt pentru o fata si ea e norocoasa ca te are pe tine, esti tot ce isi doreste si e un inceput exceptional.
Formati o pereche, intrati intr-o relatie si vedeti impreuna care va este ritmul, nu hotari tu singur si nu iti imagina ca acceptul ei ar fi automat!
Nu ti-ar ierta-o niciodata!
Deci luam logic exista o probabilitatea ca data viitoare sa sa intample o placere nebuna, sa zicem asa, dar, dar fii atent si nu te lasa sedus usor deoarece un act sexual poate avea urmari daca e neprotejat sau, sau s-ar putea sa stricati prietenia. Mai asteptati pana cand sunteti gata amandoi, ramaneti la stadiul asta pentru un moment deoarece "Graba strica treaba!" Sper ca te-am ajutat bafta
S-ar putea ajunge si la altceva, dar asta depinde de voi, mai intai ar trebui sa va hotarati daca vreti sau nu o relatie, succes
Buna! Data viitoare cand veti fi singuri aveti grija sa nu se intample si altceva. Nu trebuie sa va grabiti, pasul acela trebuie sa-l faceti doar daca simtiti asta cu adevarat, nu trebuie sa-l faceti doar fiind ca sunteti virgini. Plus ca ar fi un risc daca o s-o faceti neprotejat, asa ca aveti grija. Si un sfat : O relatie poate dura si exista si fara sex daca va iubiti cu adevarat. Eu iti urez succes! Sper ca te-am ajutat. Bye!
Pai noi am mai vorbit despre chestia cu prima oara si am vorbit chiar deschis despre asta doar ca eu nu stiu cand este momentul,adica nu cred ca o sa imi dau seama,propo NORMAL ca o sa ne protejam, orice ar fi, dar na, nu ne greabim dar na, ma refeream ca daca data viitoare ar fi sa fie...