| Anonima4ever a întrebat:

Buna seara all, numele meu esta Ralitsa. Locuiesc in Spania dar sunt din Romania. Problema mea este urmatoarea : Acum 3 ani am venit inapoi in tara pentru a incepe a 6a. Am intalnit un baiat superb, fustangiu dar nimeni nu e perfect. E cu cateva luni mai mic decat mine, mi-a cerut sa fim impreuna dar i'am zis ca nu din urmatoarele motive : Stand cu bunica mea, nu ma lasa sa fac mai nimic..si nu vroiam sa il fac sa se desparta de mine. Chiar daca a trebuit sa'mi inghit toate sentimentele i'am zis ca nu. Cu multa rusine va spun ca am fost obsedata dupa el. Adica, mi-am facut un id cu numele lui si al meu. Deci va dati seama. Anul acesta am avut banchetul, si am dansat impreuna nu stiu cum m-am abtinut sa nu-l sarut. Nici macar nu ma uitam in ochii lui, m'as fi pierdut. M'a complimentat ca am fost mai intuitiva, toate fetele aveau niste toace in picioare si vroiau sa para ceea ce nu erau. Machiate strident etc. Revenind mi-a zis ca am fost intuitiva pentru ca pe drum inspre restaurant mi i-am dat jos si am preferat sa ma duc in balerini. Uff, si nici acum nu l'am uitat. adica incerc. si nu pot, am avut si anumite vise.
Va rog, spuneti'mi care ar fi cea mai buna idee pentru a sti ceea ce vreau sa fac cu sentimentele. Precizez ca la vara ma voi duce acasa din nou. Ce ar trebui sa fac? Sa astept sa ma aprecieze el? pentru ca sunt destul de rusinoasa.
Scuzati'ma daca am scris gresit.
Multumesc anticipat. Si va rog sa luati in serios problema mea sad.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Va rog, spuneti'mi care ar fi cea mai buna idee pentru a sti ceea ce vreau sa fac cu sentimentele.''
Eu cred că deja ştii ce vrei să faci cu sentimentele.Îl vrei pe el şi cu asta basta! Înfruntă-ţi temerile.Nu poţi rata o iubire doar pentru că bunica ta nu îţi permite asta.Rămâne la latitudinea ta dacă vorbeşti sau nu cu dânsa, dar nu lăsa baltă o iubire ca asta.
I-aţi inima-n dinţi şi fă ceea ce simţi.Nu te mai gândi la consecinţe.Dă-le-n colo'. Trăieşte-ţi viaţa şi fii alături de cel pe care-l iubeşti.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai gresit atunci cand ai avut ocazia sa-l saruti si nu ai facut-o. A i fi avut o amintire placuta. Trebuie sa te gandesti ca intre voi nu poate fi decat o aventura. Nimic mai mult.

| Anonima4ever explică (pentru neutrino):

Dece crezi ca intre noi nu poate fi decat o aventura si nimic mai mult?

| neutrino a răspuns (pentru Anonima4ever):

In Romania il ai pe el, in Spania ce vei face?