Fara pastila de a doua zi. Este atat de tanara si tu vrei sa-i dai corpul peste cap?
Ai 16 ani si vrei sex cu minore, dar nu stii cum se fac copii!
Ai invatat la scoala ca trebuie ca tu sa eliberezi un spermatozoid viabil care sa ajunga in interiorul vaginului in perioada de ovulatie astfel ca sa-si intalneasca si el marea iubire. Adica ovulul ei.
Ai priceput? Te rog pune mana si invata cum trebuie sa procedezi cand vrei sex. Si lasa minorele pana nu ajungi la probleme mai mari.
Da îți dau dreptate aici dar și a dorit mai mult decât mine avem deja un timp de 8 luni împreuna a fost prima oară când am experimentat așa ceva nici eu n am fost foarte dispus sa fac asta, dar s-a întâmplat Multumesc pentru răspuns totusi
Ok. Dar ai grija de ea si de tine.
Succes. Dragostea este atat de frumoasa!
"nu am penetrat-o ...sa ia o pastila de a 2 a zi?"
iți mai recomadasem să-l intrebi pe gugăl, de data asta despre "cum se fac copiii"
Dacă a fost peting fără penetrare și ejaculare în vagin nu este posibil sa fie vorba de sarcina.
E total ok, nu e din cauza ta, starile o sa treaca. Gandeste te ca eu am avut contacte sexuale si mereu cand ma simteam rau parca toate simptomele pareau de sarcina, dar niciodata nu am avut nimic, stati linistiti si aveti grija de voi
Nu are nicio legatura ca ai facut 'heavy petting', e doar ca era excitata si tu ai lasat treaba neterminata.