| AngelicLing a întrebat:

Buna seara, am 16 ani. Am făcut așa zis heavy petting cu prietena mea care are vârsta de 14 ani. Sunt foarte panicat deși nu am penetrat-o și nu m-am terminat pe ea, dar astăzi s-a tot plâns de dureri de cap și stare de rău. Au trecut in jur de 50 de ore de la incident. Ar trebui sa ia o pastila de a 2 a zi? Este safe pentru ea? Sau nu ar trebui sa ne facem griji? Sa nu uit sa menționez faptul ca in ziua asta a mancat doar ciocolata și a băut 2redbull uri și un suc.

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Fara pastila de a doua zi. Este atat de tanara si tu vrei sa-i dai corpul peste cap?

Ai 16 ani si vrei sex cu minore, dar nu stii cum se fac copii!

Ai invatat la scoala ca trebuie ca tu sa eliberezi un spermatozoid viabil care sa ajunga in interiorul vaginului in perioada de ovulatie astfel ca sa-si intalneasca si el marea iubire. Adica ovulul ei.

Ai priceput? Te rog pune mana si invata cum trebuie sa procedezi cand vrei sex. Si lasa minorele pana nu ajungi la probleme mai mari.

20 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu. Fara penetrare nu exista riscul de sarcina. Nu are rost sa ia.

| AngelicLing explică (pentru helpforyou):

Da îți dau dreptate aici dar și a dorit mai mult decât mine avem deja un timp de 8 luni împreuna a fost prima oară când am experimentat așa ceva nici eu n am fost foarte dispus sa fac asta, dar s-a întâmplat Multumesc pentru răspuns totusi

Răspuns utilizator avertizat
| AngelicLing explică (pentru Violleta2022):

NU MAI ÎNȚELEGEȚI GREȘIT! Nu eu am vrut asta ea a vrut. nici nu voiam sa ma dezbrac dar a tot insistat ma bucur ca nu s-a întâmplat nmc Multumesc de răspuns nu o sa se mai repete am sa aștept pana e mai mare având in vedere ca e o relație serioasă! Luna asta face 15 ani

| Ka0ru a răspuns (pentru AngelicLing):

Nu e vorba ca ea a vrut, tu fiind mai mare ar trebui sa-i impui limita asta ca nu e ok la varsta ei sa faca asa ceva, sa o protejezi adica. Also incearca sa o sfatuiesti sa se alimenteze mai bine ca nu-i face bine ciocolata cu redbull happy

| AngelicLing explică (pentru Ka0ru):

Da desigur așa am sa fac va Multumesc pentru toate răspunsurile. îmi sunteți foarte utili

| mihayy a răspuns:

Nu are nicio legatura ca ai facut 'heavy petting', e doar ca era excitata si tu ai lasat treaba neterminata.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă a fost peting fără penetrare și ejaculare în vagin nu este posibil sa fie vorba de sarcina.

| helpforyou a răspuns (pentru AngelicLing):

Ok. Dar ai grija de ea si de tine.

Succes. Dragostea este atat de frumoasa!

| sabina934 a răspuns:

E total ok, nu e din cauza ta, starile o sa treaca. Gandeste te ca eu am avut contacte sexuale si mereu cand ma simteam rau parca toate simptomele pareau de sarcina, dar niciodata nu am avut nimic, stati linistiti si aveti grija de voi

Mda informează te mai mult despre lege in cazul asta. ajunge mai taci. da da fie cum zici tu

| yodolov a răspuns (pentru Violleta2022):

Din moment ce in românia violul ca atare nu este aproape niciodată pedepsit de lege conform gravitații actului, sunt sigura ca niciodată nu se va ajunge in instanța in cazul unei relații (?)
nu mai băgați frica in copii. sexul este un act normal și din cauza oamenilor ca dvs rămân fetele însărcinate. din cauza oamenilor ca dvs care vor sa facă sexul a părea o ilegalitate, copiii sunt prost informați și se ajunge la situații mai grave. fiecare poate sa facă sex la vârsta pe care o considera potrivită, nu sunteti dvs in stare sa judecați când și cum și de ce și cât își folosește un băiat cucul și o fata vaginul.
vedeți va de bătrânețea dvs și din inima va rog sa va ștergeți contul.
noapte buna pupici cu sclipici

| sierra1 a răspuns:

"nu am penetrat-o ...sa ia o pastila de a 2 a zi?"

iți mai recomadasem să-l intrebi pe gugăl, de data asta despre "cum se fac copiii"

| AngelicLing explică (pentru yodolov):

Mii se pare ca aveți dreptate deșii totusi data viitoare ar trebui sa fiu mai precaut, Multumesc m ați făcut sa ma simt mai liniștit =)

Nu se pune ca viol. suntem intr o relație nu ești in stare sa procesezi aceasta informație. e ceva destul de serios. suntem copii de o diferența de 1 an și 1 luna Draga mea ești ireala scuze. m-am informat mai mult. diferența nu trebuie sa depășească 3 ani și de la 15 ani este legal sa faci dragoste/sex dacă îți dorești asta. dacă și dacă am fii făcut o și ea și ar fi dorit asta care ar fi fost problema? N o violez n o forțez. pura dragoste și atracție

| yodolov a răspuns (pentru AngelicLing):

Sexul nu este nicidecum greșit. faceti asta dacă simțiți și dacă va iubiți. folosiți protecție pentru a evita orice pericol, și distrați va! pupici