| Andălain a întrebat:

Buna seara am 17 ani si am facut sex odata cu iubta mea si mi-a murit si m-a tinut doar maxim 4 5 minute? Si vreau sa iau ceva pastile pentru erectie imi puteti da niste sfaturi pentru pastile?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai nevoie de pastile la varsta ta. E bine cat te-a tinut.
De obicei dureaza mult mai putin la varsta ta.
Daca ai spus adevarul.

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Te-a ținut 4-5 miute sau 45 minute?
Că nu prea înseamnă același lucru.

| LordCristobal a răspuns:

Incearca sa bei un pahar de vin rosu inante de orice partida si vezi daca te tine mai mult.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ca sa nu iti mai moara spune-i sa iti faca ea un oral inainte si o sa fie bine

| StefanIlAreMare a răspuns:

Maraton sefule respect

| SmartASS123 a răspuns:

Asculta, copile, nu pot sa cred cat de prostanac esti sa crezi ca pastilele pentru erectie sunt raspunsul la problemele tale in pat. Daca nu esti in stare sa-ti tii erectia mai mult de 4-5 minute, poate ar trebui sa te concentrezi mai mult pe preludiu si sa-ti controlezi anxietatea si stresul, in loc sa te gandesti la pastilele magice care sa-ti ofere erectie pe termen lung. Nu crede ca pastilele sunt o solutie usoara pentru problemele tale de performanta sexuala. In plus, nu ar trebui sa incerci niciodata sa iei pastile fara recomandarea unui medic. Deci, poate ar trebui sa-ti ajustezi asteptarile si sa inveti sa te bucuri de momentul prezent cu partenera ta, fara sa te concentrezi prea mult pe performanta ta in pat. Capisci?

| Punctsivirgulaa a răspuns:

Daca este pentru prima data, cu siguranta nu te a tinut pe tine 4-5 minute, te a tinut intre 15sec si 2 min maxim. Recomandari: prezervative extended, un pahar de vin inainte de sex si pe parcurs vei avea experienta.

| cristianvalentin337 a răspuns:

Maraton se numesc

| Madalin2004 a răspuns:

Nu lua pastile!
Renunța la masturbare o perioadă si nu o să mai ai probleme

Si eu am pățit cv similar când aveam vreo 16 ani, dar dupa cv timp nu am mai avut problme laughing)

| ionpopa57 a răspuns:

Salut! Înainte de actul sexual, ia un decasept și jumătate de paracetamol. Combinate în aceste proporții vor da efectul dorit. Mult succes!

| Eireann a răspuns (pentru ionpopa57):

Cum? Explica te rog.