Salut! Înainte de actul sexual, ia un decasept și jumătate de paracetamol. Combinate în aceste proporții vor da efectul dorit. Mult succes!
Incearca sa bei un pahar de vin rosu inante de orice partida si vezi daca te tine mai mult.
Daca este pentru prima data, cu siguranta nu te a tinut pe tine 4-5 minute, te a tinut intre 15sec si 2 min maxim. Recomandari: prezervative extended, un pahar de vin inainte de sex si pe parcurs vei avea experienta.
Asculta, copile, nu pot sa cred cat de prostanac esti sa crezi ca pastilele pentru erectie sunt raspunsul la problemele tale in pat. Daca nu esti in stare sa-ti tii erectia mai mult de 4-5 minute, poate ar trebui sa te concentrezi mai mult pe preludiu si sa-ti controlezi anxietatea si stresul, in loc sa te gandesti la pastilele magice care sa-ti ofere erectie pe termen lung. Nu crede ca pastilele sunt o solutie usoara pentru problemele tale de performanta sexuala. In plus, nu ar trebui sa incerci niciodata sa iei pastile fara recomandarea unui medic. Deci, poate ar trebui sa-ti ajustezi asteptarile si sa inveti sa te bucuri de momentul prezent cu partenera ta, fara sa te concentrezi prea mult pe performanta ta in pat. Capisci?
Nu ai nevoie de pastile la varsta ta. E bine cat te-a tinut.
De obicei dureaza mult mai putin la varsta ta.
Daca ai spus adevarul.
Nu lua pastile!
Renunța la masturbare o perioadă si nu o să mai ai probleme
Si eu am pățit cv similar când aveam vreo 16 ani, dar dupa cv timp nu am mai avut problme )
Ca sa nu iti mai moara spune-i sa iti faca ea un oral inainte si o sa fie bine
Mario1996 întreabă: