| mar122 a întrebat:

Bună seara! Am 25 ani și sunt impreună cu soția mea de 5 ani,ne dorim un copil,facem sex de aproape de două săptămâni, ultima data am făcut în seara aceasta sex neprotejat cu finalizare in vagin. Oare când poate face un test să vadă dacă a rămas? Menționez că înainte de partide obișnuiesc să mă masturbez

5 răspunsuri:
| Stonehard a răspuns:

Daca va doriti mult un cpoil, cu siguranta o sa il aveti. Femeia ramane insarcinata mai ales in perioada fertila. Masturbatul inainte de sex nu il inteleg. Ai putea sa renunti, pentru ca atunci cand ejaculezi, sa fie o cantitate de sperma considerabila.

| mar122 explică (pentru Stonehard):

Salut,când fac laba și când fac sex accesai cantitate de spermă am.Nu știu cum faci tu sau ceilalți înainte de sex, dar daca dau o laba și ejaculez mă ține mai mult actul

| doctorandus a răspuns (pentru mar122):

Daca tot vrei sa faci copil: nu te masturba inainte de sex si faci sex cu ea de doua ori.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa ramana insarcinata o femeie, trebuie sa faceti sxx ZILNC in perioada ei fertila.

In ce priveste testul de sarcina, se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, care este cea mai concentrata.

| relian a răspuns:

Ai femeie linga tine si tu te masturbezi, amice, nu mai fa copiii, stai fara, e mai bine pentru societatea asta laughing
Vai de capu tau, sa stai cu femeie in pat si tu sa tio freci de unu singur, ba mai sunteti de astia asa dubiosi pe aici.Sanatos la cap sigur nu esti, asa ca ar fi bun sa fii steril, sa nu mai faci copiii, care cine stie ce nenorociri vor iesi laughing
Ai 25 de ani si esti cu sotia ta, dar cu a cui sotie voiai sa fii laughing doar nu cu a vecinului
Cind spui " sunt cu sotia", nu mai adaugi " mea" ok? Se intelege ca e sotia ta nu a altcuiva, deci sa daugi " mea" este incorect, zic eu, tu ce spui?
Nu stiu poate ca o fi corect, dar suna ca naiba, cel putin pentru mine.

Sfatul meu este sa nu faci copiii, nu-s pentru tine, nu-s buni pentru societate daca ies ca si tine.Mai bine du sotia la monta la altcineva, sau duo la doctor, cautati un mascul, sau care a donat sperma, sa fie inteligent, aratos, macar sotia ta sa faca ceva bun.

Daca un barbat se masturbeaza cu femeia linga el asta ce arata?
Arata ca ori este cu capu, ori nu-ti place de acea femeie, asa ca si-o freaca de unu singur laughing eu alta explicatie de om santos nu stiu.

Esti anormal amice, nu mai semnaliza, mai bine taceai si filosof ramaneai, asa ai comiso destul de grav, dar probabil daca atit te duce mintea, atit ai spus.