Trebuie sa faci un test de sarcina si o consultatie ginecologica, Un act sexual neprotejat in care sigur nu s-a ejaculat, in perioada respectiva are un risc de sarcina de cam 20% din cauza lichidului preejaculator, deci ai sansa de 20% de a fi gravida. Nu poti avea deocamdata semne de sarcina, aceste apar cam dupa 5-6 saptamani de la conceptie, deci nu ar trebui sa simti absolut nimic. Sangerarea pe care o descrii poate fi o sangerare peste sarcina sau o menstruatie anormala, dar nu poti sti asta pana nu faci test de sarcina si consult ginecologic.
Astazi am facut un 2 teste de sarcina si au iesit negative, posibil sa am ceva probleme hormonale? sau alta afectiune? sunt sigura ca sarcina nu are cum fi o sa repet testul oricum peste 7 zile
Acea sangerare am avut-o o zi da si una unu, cam 5 zile de sangerare au fost nu cred ca este vorba de nidatie
Sangerarea pe care o descrii seamana tot mai mult a nidatie, desi este un pic cam tarziu sa fie nidatie. Nu ai absolut nici un motiv sa fii atat de sigura ca nu e sarcina, un singur test de sarcina nu o exclude (nu exista nici un motiv sa faci doua teste in aceeasi zi, considera ca ai facut doar unul).
Asa cum ti-am zis, posibilitatea ed a fi sarcina este de cam 20%. In rest, poate fi ceva cu adevarat foarte grav. O dereglare hormonala care sa determine o intarziere atat de mare este extrem de ingrijoratoare. Nu poti sa mai astepti 7 zile, e mult. fa-ti programare la ginecolog pentru luni, sau in cel mai absurd caz marti dimineata. In dimineata consultatie mai fa un test de sarcina. Daca nu e sarcina si e dereglare hormonala, ai cam epuizat intervalul optim de mers la ginecolog si deja ai trecut intr-un moment periculos in care nu mai poti amana consultatia decat 1-2, maxim 3 zile (ca ai ghinion sa vina weekendul)
Semnele de menstruatie au inceput sa apara, am fost astazi la ginecolog si mi-a spus sa nu imi fac griji, deoarece aceasta intarziere a fost bazata pe stres si datorita faptului ca sunt foarte slaba.
Daca aceea nu a fost menstruatie, inseamna ca ai o problema serioasa. O sangerare intre menstruatii, mai ales de genul celei descrise de tine, este foarte ingrijoratoare. Esti sigura ca i-ai povestit ginecologului despre ea si ti-a zis ca nu ai de ce sa iti faci griji? Mie mi se pare cam suspect. Ecografie ti-a facut? Care sunt concluziile consultatiei ginecologice (aspect col, dimensiune uter)?
Am facut ecografie totul este normal, control tiroida + eco totul normal, a fost o intarziere bazata pe stres si conditia mea fizica, tinand cont ca am o menstruatie neregulata nu era motiv de a ma speria, acea sangerarea au fost eliminari menstruale foarte slabe, va rog sa nu mai puneti mereul rau in fata si sa nu mai induceti in eroare persoanele care posteaza pe TPU, sfatul medicului a fost sa nu mai citesc toate porcariile scrise pe internet si sa evit sfaturile acordate de persoane necalificate! o zi buna si multa sanatate tuturor
Inteleg ca abia acum ai fost la medic. Eu nu pun raul inainte si nici nu sunt necalificata. Dar nu te-am consultat, asa ca ti-am spus mai multe posibilitati, incepand, evident, cu cele importante. Observa, te rog, ca eu mereu am insistat sa te duci la medic si sa nu te bazezi pe idei culese de pe internet.