anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, am făcut sex cu iubita mea, dar înainte eu mă masturbasem că sa mă țină mai mult, am făcut sex fara prezervativ vreo 2 minute și când am scos-o aveam foarte puțina urme de sprma, după am făcut o cu prezervativ, oare sunt șanse să rămână gravidă având în vedere că aveam putina urma de sprm acolo jos?

17 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Sunt sanse destul de mari.

| AndreiAnonim3 a răspuns (pentru Adrian5575):

Glumești,nu? era doar foarte puțin nu cred că avea cum, plus că ea nu era în perioada infertila

| RAY a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Tu chiar ai iubita umana, vie?

| AndreiAnonim3 a răspuns (pentru RAY):

șterg întrebarea atunci?! va place cam mult sa faceți mișto uri, spre deosebire de tine, chiar am

| RAY a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Eu nu cred ca are cineva asa de pe TPU, sa spunem ca da, sansele sunt mici, daca ia anticeptionale zero

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiAnonim3 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai și ce să fac dacă eu știu că aveam foarte puțin... nu cred că are cum că nu făcusem fara prezervativ decât 2 minute și na, sa ii iau pastila de a2a zi să fiu sigur că nu rămâne?

Ea îmi făcuse și oral înainte.

și nu știu cum să explic eu aveam sperma mai jos de cap, adică pe la jumătatea penisului pe acolo mult mai jos de cap și când am dat în jos erau puține urme.

îți mulțumesc pentru răspuns, de acum nu o sa o mai fac neprotejat, este ok daca i-am dat pilula de a 2a zi să o ia înainte să treacă 24h? adică nu sunt șanse să mai rămână?!

Am înțeles, deci sa mi mai fac griji? că nici nu mai mă ia somnul noaptea din cauza asta...

Fata nu era în perioada infertila, și știu că mă masturbasem cu 4 5 ore înainte... deci nici nu știu sigur daca cred că a rămas. posibil sa ii fi dat și pastila degeaba. o alta prietena de a mea a făcut o cu mai multi băieți (neprotejat) și totuși tot nu a rămas. eu nu pot să înțeleg, la sfârșitul contactului sexual observasem și ceva transparent care ieșise.

Da... din ce mi-a spus ea am înțeles că nu era în perioada infertila că menstruația îi vine in maxim 4 zile din ziua de azi, ceva de genu nu am înțeles prea bine, in schimb nu o sa o mai fac neprotejat, mulțumesc pentru răspuns!