Nu este normal, mergi inapoi la medicul ginecolog care ti-a prescris aceste anticonceptionale, ca nu-ti sunt tie potrivite.
E absolut normal. Pe prescripție și scrie și ar fi trebuit sa ii zică doctorul ca o sa sângereze in afara de ciclu deoarece are o schimbare majora în corpul ei din cauza hormonale. Pot sa zic asta fiindcă și eu am fost și măcar mie mi-a zis
Nu iti bate capul cu Violeta, femeia aia nu e normala
Apai no. De multe ori am văzut niște răspunsuri de la ea irelevante sau deloc corecte
Da, este normal, majoritatea femeilor au acest gen de scurgeri in primele luni de anticonceptionale.
Bună. Eu o să-mi dau cu părerea fiindcă iau anticoncepționale de 3 ani. Eu zic ca e normal, deoarece mie mi-a venit asa zis ciclul in primele 2 luni încontinuu. Ar fi trebuit sa ți zica Ginecologul cât timp îți ia sa fii ok. O fost oribil dar mi-a venit deoarece corpul meu trecea printr-o schimbare, se adapta și hormonii se schimbau. Sanii tai is umflați din cauza hormonilor deoarece acum e totul dereglat încă. Dacă și după 2 luni asa e și îți curge sânge in afara de perioada de ciclu poți merge înapoi la ginecolog, sau poți sa l suni sau orice când ai nevoie de întrebări.
beausingurlamasamea întreabă: