Da, este normal, majoritatea femeilor au acest gen de scurgeri in primele luni de anticonceptionale.
Nu este normal, mergi inapoi la medicul ginecolog care ti-a prescris aceste anticonceptionale, ca nu-ti sunt tie potrivite.
Bună. Eu o să-mi dau cu părerea fiindcă iau anticoncepționale de 3 ani. Eu zic ca e normal, deoarece mie mi-a venit asa zis ciclul in primele 2 luni încontinuu. Ar fi trebuit sa ți zica Ginecologul cât timp îți ia sa fii ok. O fost oribil dar mi-a venit deoarece corpul meu trecea printr-o schimbare, se adapta și hormonii se schimbau. Sanii tai is umflați din cauza hormonilor deoarece acum e totul dereglat încă. Dacă și după 2 luni asa e și îți curge sânge in afara de perioada de ciclu poți merge înapoi la ginecolog, sau poți sa l suni sau orice când ai nevoie de întrebări.
E absolut normal. Pe prescripție și scrie și ar fi trebuit sa ii zică doctorul ca o sa sângereze in afara de ciclu deoarece are o schimbare majora în corpul ei din cauza hormonale. Pot sa zic asta fiindcă și eu am fost și măcar mie mi-a zis
Nu iti bate capul cu Violeta, femeia aia nu e normala
Apai no. De multe ori am văzut niște răspunsuri de la ea irelevante sau deloc corecte
beausingurlamasamea întreabă: