| 91Ellii a întrebat:

Buna seara, am mai postat intrebari despre problema mea, cea si viata sexuala, raceala. Vreau sa va spun ca am fost la medic, mi-am facut ecografie. uterul mi-a spus ca este normal si cu semne sa apara menstruatia, fapt care mi'aa venit de atunci.dar eu ..tot simt tare burta,ca un lemn in mijlocul burtii de la buric in sus, si va ca acum incepe si sub buric. doctorul mi-a spus ca ma balonez si se intaresc, de aceea sunt tare. dar eu tot timpul sunt asa. si imi pulseaza foarte, foarte tare se vede si la ochiul liber daca stau in pat ..se poate vedea bataile copilului in burta cand stai? le poti simti? ce parere aveti.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Stai liniştită, nu te mai stresa, nu eşti însărcinată, dacă doctorul a spus că sunt semne să apară menstra, n-ai de ce te teme.
Te pup!

| Schatzyyyyy a răspuns:

Daca doctor ti-a zis ca iti va veni, nu iti mai fa griji!:*

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Daca a trecut putin timp, gen o luna de la contact, crede-ma, copilul e prea mic ca sa il simti atat de puternic.
Daca ai fi insarcinata, embrionul nu ar avea mai mult de 2-3 cm in dimensiuni, deci nici urma de batai de inima.
Stai linistita, e doar o senzatie.

| mona a răspuns:

Eu cred ca tu ai o imaginatie bogata, esti balonata nu inarcintata

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai auzit vreodata de sarcina falsa sau isterica?
Este o boala de care sufera un numar destul de mare de femei, provocata fie de teama exagerata de sarcina, fie de imposibilitatea de a deveni mame a multor femei.
Tratamentul este de natura psihoterapeutica, o consiliere psihologica poate ajuta mult in asemenea cazuri.
Cauta putin pe net sa te informezi, posibil sa ai mici tendinte inspre aceasta boala.
O sarcina foarte inaintata(peste 4 luni), poate sa evidentieze miscarile fatului in uter, dar in nici un caz bataile inimii lui.

| 91Ellii explică (pentru greece12):

La mine contactul sexual a avut loc la inceputul lui noiembrei, dar ca sa evit am luat postinor 2 ..nu vreau sa fiu insarcinata, dar cand imi apas in burta ma doare tare, doctorul mi-a spus ca nu am de ce sa ma tem.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru 91Ellii):

Si de ce nu-l asculti pe medic?
Probabil ca dupa ani grei de facultate si specializare, cu diplome legale in mana si o experienta pe masura, omul stie ce vorbeste.
Tu de ce te incapatanezi sa nu-l asculti si sa-ti faci rau singura?happy