| Marialy a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat. Sper sa aveti rabdare sa cititi. :* In saptamana Scoala Altfel am facut un parteneriat cu o scoala din judetul Dambovita [eu fiind din jud. Arges] ca sa facem niste activitati impreuna, sa vizitam orasele, etc. Miercuri au venit ei la noi si am observat un baiat care se tot uita la mine. Nu l-am bagat in seama. Vineri am fost noi la ei si acel baiat se tot dadea pe langa mine. Am facut poze impreuna, ne-am "inrudit" [fratiori] laughing, ne tineam de mana tot timpul [diriginta mea radea cu diriginta lui despre noibatting eyelashes-eu fiind foarte scunda-1.50- si el foarte inalt-sigur avea peste 1.70 laughing], mi-a dat niste bombonele, m-a sarutat pe obraz >:" cand trebuia sa ne urcam in autobuz si m-a imbratisat..In autocar ma tot gandeam la el [am vorbit prin mesaje ca i-am cerut nr de tel si s-a trecut "yubu"batting eyelashes]. Dupa ce am plecat de la ei de la scoala, am plecat spre Sinaia [am legat aceasta plecare cu excursia]. Pana de vineri seara pana luni nu m-am mai gandit la el. Dar luni am inceput sa ma tot gandesc la el..Cred ca m-am indragostit...Astazi am vorbit din nou cu el si imi facea tot felul de complimente >:". Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa ii spun ce simt pentru el? Credeti ca el simte ceva pentru mine? Va multumesc pentru timpul acordat si sfaturi! :*

10 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

E prea putin timp, poate insearca doar sa flirteze. Mai vorbiti si daca o tine tot asa, atunci poti sa ii spui ce simti.
Bafta! :*

| aclean a răspuns:

Sa-ti vezi in primul rand de scoala... 1 metru 50..hmm. Eu sunt a 7-a si de-abia am 1.60. Si sunt cel mai scund din clasa. angry. Cati ani ai ma? Macar spune-mi ca esti a opt-a, sa-mi mai reincapat si eu credinta in umanitate.

| Marialy explică:

Din cate am observat [la el la scoala] este genul baiatului popular. Dar nu se dadea pe langa toate fetele, doar se comporta frumos cu ele. Cu cele de la el din clasa se intelegea cel mai bine si este si normal laughing. Am sa iau in considerare parerile voastre. Va multumesc! Mai astept raspunsuri. big grin

| Azµre a răspuns:

Și chiar dacă i-ai spune, nu ar fi o relație la distanță?

| Marialy explică (pentru Azµre):

Am uitat sa spun faptul ca eu am rude in satul de langa orasul in care locuieste el blushing Am vorbit cu verisoara mea si a zis ca daca vreau putem merge prin oras pe la ei si a zis ca pot sa-l invit si pe el. Acum astept sa intre pe facebook blushing si sa-l intreb big grin

| Azµre a răspuns (pentru Marialy):

Și tot e o relație la distanță... ce te face să crezi că poți face față unei astfel de relații mai ales la vârsta ta?

| Alexandraadam2 a răspuns:

Ok,decii, daca esti sora cu un baiat te iei de mana te pupa pe obraz te imbratiseaza nu crezd ca te iubeste de mama focului. poate asa o fi dar si mama ta face la fel si nu te iubeste din alt ceva.si el e din dambovita si tu de unde esti eu nu cred ca tine la distanta o_o si pe mine sincer m-ar durea inima sa stiu ca cineva ma place si mie imi place si nu pot fi langa el, nu stiu ce fel esti tu, dar majoritatea au durerea asta.cheama-l la tine si spune-i.

| Mihaelutza97 a răspuns:

Eu am facut o prostie la fel de mare! adica i-am spus baiatului pe care il plac despre sentimentele mele si el nu era de aceiasi parte, desi facea acelasi chestii ca si prietenul tau! Ar trebui sa mai asteptiwinking

| danezz11 a răspuns:

Adolescenti.misto povestea! vorbeste cu el si explica-i ca-l placi...eu cred ca el te place din moment ce se uita la tine, se dadea pe langa tine.treaba cu distanta nu e o mare problema...