E prea putin timp, poate insearca doar sa flirteze. Mai vorbiti si daca o tine tot asa, atunci poti sa ii spui ce simti.
Bafta! :*
Eu am facut o prostie la fel de mare! adica i-am spus baiatului pe care il plac despre sentimentele mele si el nu era de aceiasi parte, desi facea acelasi chestii ca si prietenul tau! Ar trebui sa mai astepti
Din cate am observat [la el la scoala] este genul baiatului popular. Dar nu se dadea pe langa toate fetele, doar se comporta frumos cu ele. Cu cele de la el din clasa se intelegea cel mai bine si este si normal . Am sa iau in considerare parerile voastre. Va multumesc! Mai astept raspunsuri.
Ok,decii, daca esti sora cu un baiat te iei de mana te pupa pe obraz te imbratiseaza nu crezd ca te iubeste de mama focului. poate asa o fi dar si mama ta face la fel si nu te iubeste din alt ceva.si el e din dambovita si tu de unde esti eu nu cred ca tine la distanta o_o si pe mine sincer m-ar durea inima sa stiu ca cineva ma place si mie imi place si nu pot fi langa el, nu stiu ce fel esti tu, dar majoritatea au durerea asta.cheama-l la tine si spune-i.
Adolescenti.misto povestea! vorbeste cu el si explica-i ca-l placi...eu cred ca el te place din moment ce se uita la tine, se dadea pe langa tine.treaba cu distanta nu e o mare problema...
Sa-ti vezi in primul rand de scoala... 1 metru 50..hmm. Eu sunt a 7-a si de-abia am 1.60. Si sunt cel mai scund din clasa. . Cati ani ai ma? Macar spune-mi ca esti a opt-a, sa-mi mai reincapat si eu credinta in umanitate.