anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, am nevoie de un sfat, eu am ciclul neregulat, până acum îmi venea ciclul înainte cu 2-3 zile, după care 5-7 zile, și după 10-15 zile, ultima dată mi-a venit pe 1 mai, și acum suntem în 17 și tot nu mi-a venit, am făcut sex neprotejat pe 23 mai, acum câteva zile, am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ, mâine o să fac altul, îmi puteți da niște sfaturi vă rog, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Deci nu ti-a mai venit ciclu de 1 lună si jumătate, de pe 23 până acum sunt 25 zile, testul ar trebui sa arăte un rezultat valid, dacă zice ca e negativ, înseamnă ca așa e, mai fa unul pentru siguranță, dacă si acesta iese negativ înseamnă ca nu ești însărcinată. Contactul a fost cu ejaculare înăuntrul vaginului sau in afara? Dacă nu a ejaculat înăuntru nu prea ai șanse de sarcină, spre zero, mai ales ca nu se poate calcula perioada fertilă și ovulația la ciclul tău menstrual.

10 răspunsuri:
| Anonimboy111 a răspuns:

Esti baiat kevin n ai ciclu

| Robert2526 a răspuns:

N-am inteles mare lucru, dar daca ai facut testul in mod corect, inseamna ca nu esti insarcinata. Ce varsta ai?

| KevinMarco a răspuns (pentru Anonimboy111):

E pentru gagica mea

| KevinMarco a răspuns (pentru Madaxo97):

A ejaculat afară

| KevinMarco a răspuns (pentru Madaxo97):

Când ai ciclul neregulat, e normal
să întârzie atât de mult?

| Madaxo97 a răspuns (pentru KevinMarco):

Da, ciclu neregulat nu are o dată fixa, vine cand vrea el

| Madaxo97 a răspuns (pentru KevinMarco):

Atunci nu ai șanse de sarcină

| Violleta2022 a răspuns:

Mai KevinMarco ma indoiesc eu ca tu ai avea cilcu menstrual, doar daca nu cumva esti hermafrodic si ai pe langa cuc si organe sexuale femeiesti.

| KevinMarco a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce cringe sunteți doamnă, 1 la mâna este un username fals, 2 la mana, este întrebarea pentru iubita mea, dacă tot sunteți pe platforma asta, ajutați, nu vă mai credeți atât de superioară?

| Violleta2022 a răspuns (pentru KevinMarco):

Bineinteles ca iti sunt superioara, dar nu asta-i problema aici odata ce esti total incabil sa te exprimi corect, afirmand ca esti baiat si intrebi pentru prietena ta, dar pe topic afirmi ca tu ai cilul menstrual.
Uite aici:
"acum 11 ore | KevinMarco a întrebat:
"... eu am ciclul neregulat, până acum îmi venea ciclul înainte"