anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.
Am o intrebare pentru baieti.
Va excitați doar daca va place aspectul general a unei fete, sau e posibil si sa o faceti doar pentru ca ati vazut o dezbracata?
Daca iubitul meu se excita doar daca il sărut mai mult, sau doar ii pomenesc despre sex, inseamna ca e foarte atras de mine nu? Ca gen pentru altele nu e asa.
Nu cred ca se intelege mult dar imi este foarte greu sa ma exprin nefiind românca.
Practic mai pe scurt, baietii se excita, adica "li se scoala" si daca nu sunt atrași la nivel fizic de fata respectiva?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Atracția sexuală are în spate un instinct. Instinctul de reproducere.
La oameni, se presupune că această atracție sexuală e gestionată/moderată de rațiune. (spun "se presupune" pentru că acestei rațiuni, nu îi prea reușește chestia la toți bărbații laughing )
Deci iubitul tău, e atras sexual de orice femeie care corespunde "criteriilor" lui. Dar această atracție, poate fi controlată de rațiunea lui. Rațiune care îi va anula orice acțiune generată de atracția pentru altcineva, atât timp căt te iubește pe tine.
Asta e un mod de interpretare extrem de simplist, dar e posibil să te ajute.

8 răspunsuri:
| DARLINGx a răspuns:

Da,... dar dacă ține la tine nu te va înșela

| anonim9173 a răspuns (pentru DARLINGx):

Nu era vorba de inselat, nici nu se pune problema cu asa ceva. Ma refeream la faptul ca nu sunt sigura daca la baieti trebuie sa le placa corpul unei fete ca sa se excite sau o pot face si doar daca vad o fata dezbracata, pentru faptul ca i-a vazut pârtiile intime.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nu-i vorba de atras sau placut prea mult pe cineva anume, fiindca baietii se excita vizual cand vad orice pulpa, san sau pasarica, pe plaja, strada sau chiar in reviste, fara sa-i interseze ca-s ale tale sau ale alteia, imediat le fuge gandul la sex si micutul din pantaloni se scoala, fara sa fie atrasi fizic de o anumita fata.

| VoidEternal a răspuns:

Nu ne excitam doar când vedem o fată dezbrăcată. Se poate întâmpla în foarte multe scenarii și din foarte multe motive. Uneori chiar fara un motiv evident.

Desigur, depinde de fiecare, unii nu se pot excita daca nu există atracție fizică iar alții pot. Sunt și alte triggere decât cele vizuale.

| anonimuIl a răspuns:

Vezi să nu se gândească la alta când te sărută și se excită.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar daca îmi place aspectul general, daca e nașpa poate sa stea și în cap. Fata din poza de ex e frumoasahee hee

| Bogdanel27 a răspuns:

Aspectul general contează foarte mult dar contează și femeia ce își sărută partenerul, cum îl stimulează cum știe să-l atingă aici e și psihic

| RAY a răspuns:

Normal ca doar dacă e frumoasa facial te atrage și ai erectie, degeaba e dezbracă și urata facial, totul are ca baza aspectul facial și sânii desigur, fundul, dar mutra ei face cam totul