Ete, si tu. sa aiba curaj sa vorbeasca nu sa se pise pe el de frica si sa spuna la 2 prieteni sa le faca cunostinta, dar sa aiba si limita, adica, sa nu puna mana unde nu trebuie. nu cred ca la fete le place unu timid la care ii este frica sa faca complimente si care nu stie sa faca surprize placute.
Mai INDRAZNETI...Cel putin eu sunt un dintre fetele care prefera ca baiatul sa faca primul pas si cu unu mai indraznet relatia decurge mai interesant si mai faina
Sunt baiat si iti zic ca majoritatea fetelor vor baieti indrazneti pana la nesimtire ca asa se simt ele,, protejate,,
Cunosc,, n,, cazuri
Baietii indrazneti... pentru. ca ne fac o parere super despre ei { parerea mea }
Din perspectiva mea de baiat, am observat ca fetele se uita numai dupa aia indrazneti, ca cica se simt mai protejate cu un "smecher" din ala. Cei timizi sunt considerati mai nou niste pamaplai fricosi si varza, hmm, dar asta e lumea din zilele noastre, ce sa-i faci...(p.s. cunosc si multe cazuri de genul)
Eu as vrea unul care sa nu fie nici prea timid (fatalau) dar nici prea intrazneti (nesimtiti)
Acum majoritatea fetelor sunt t*rve si le plac aia care sa le puna mana pe cur si mai multe.
EU am avut n prieten care era intraznet relatia dintre noi a fost foarte frumoasa, desi existau si mici gesturi care nu isi aveau rostul.dar pana la urma sa terminat aiurea.
Acum am o alta relatie si el e intraznet...mie nu mi se pare timid deloc doar ca nu e nesimtit.e genul care vrea o relatie de lunga durata nu doar o aventura si eu cred ca este cel mai bine asa...adica asa e doar parerea mea.
anonim_4396 întreabă: