Nu e nimic, doar intarzie cu o saptamana, atat
daca nu e cu finalizare, nu e nimic, mai ales la primul act
Cum adică sa întârzie cu o săptămână ma iei la mișto?
Am zis sa răspundeți cuseriozitate da vad ca faceti mișto
Ma simt ok nu am vreun simptom care sa imi dea de inteles ca o sa vina menstr
Salutare! Daca contactul neprotejat a avut loc la inceput, nu ar trebui să fie probleme deoarece spermatozoizii nu erau pe canalul barbatului (teoretic). Aplicatiile de pe telefon nu sunt asa concrete, diferă în functie de organismul fiecăruia. Iți recomand un test de sarcină dacă vezi ca întarzie mai mult de 3-4 zile. Dar după parerea mea, nu este sarcina.
A fost la început dar ma gândeam ca se poate si de la lichidul preejaculator am citit undeva ca ar conține si el spermatozoizi...
În alea câteva secunde nu aveai cum sa ramai însărcinată dacă nu a ejaculat în tine.
Poate ai ciclul neregulat, iar în acest caz nu ai o întârziere. Lichidul preejaculator nu conține spermatozoizi în mod normal, nu ai de ce să îți faci griji, mai ales că ai "avut un sexual neprotejat pentru câteva secunde". Eu zic că ar trebui să te calmezi, sigur va veni, sansele sunt inexistente, după calculele mele, care sper să nu fie greșite, contactul a avut loc în a 24 zi a ciclului. După ovulatie, cu 9-8 zile înainte de menstruatie șansele sunt de aproape 0% să rămâi însărcinată. O să îți trimit un mesaj cu explicații mai amănunțite.
Păi este de 26 de zile si tine cam 3 maxim 4 zile de in ultimul timp doar 3 zile si nu inteleg de ce nu mai vine o data ca ma tine ca pe ace?
Contine, dar lichidul preejaculator nu apare asa de repede...
Se poate sa fie vreo sangerare care sa nu fie menstr? ca a inceput sa curgă dar putin si se oprește ce poate fi?
Daca a fost primul tau contact sexual, sau printre primele mai puternice poate sa fie de la himen.
Nu faza e că zilele astea ieri azi zilele astea trebuia sa imi vina si azi am inceput sa sângerez dar putin si crampe nu mai am ma gândeam sa nu fie acea nidatie
În cazul meu, cu câteva ore, chiar și o zi că menstruatia să vină în adevăratul sens al cuvântului, încep să sangerez foarte puțin, colorându-se practic secreția. Sunt foarte sigura ca nu esti însărcinată. Îți înțeleg starea, cred că orice femeie care a făcut sex neprotejat vreodată și nu a dorit să rămână însărcinată a avut aceași stare. În câteva secunde nu aveai cum să rămâi însărcinată, sperma nu a ajuns în vaginul tău. Va veni, îți spun sigur.
Păi a început dar nu curge mai deloc nici pana acum ma gândeam sa fie semn ca am ramas
Pe viitor, faceti-o protejat ca sa evitati orice risc
Lasa aplicatiile ca nu te ajuta prea mult...
beausingurlamasamea întreabă: