| PowerGirl27163 a întrebat:

Bună seara, am o problemă, am făcut sex protejat cu iubitul meu acum circa 2 săptămâni și mi-a întârziat menstruația cu 5 zile, mă doare abdomenul și partea lombară, am usturimi și mâncărimi în zona intimă și îmi curge un lichid incolor, miroase urât dar nu foarte intens, îmi puteți spune dacă e vorba de sarcină sau e o infecție urinară?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta, se poate presupune ca de fapt este vorba ori de o infectie vaginala ori de una mai complexa vaginal-uterina, care este posibil sa fie de natura bacteriana. Doar o astfel de infectie provoaca usturimi, mancarimi, prurit si scurgerea acelor secretii urat mirositoare,
NU poate fi vorba de existenta unei sarcini in cazul tau, din 2 motive si anume :
-- actul sexual a fost protejat pe toata durata sexului, probabil prin folosirea unui prezervativ care a ramas intreg si intact,
-- de asemenea din descrierea ta, reiese ca actul sexual a fost intretinut in perioada luteala, adica cea a infertilitatii absolute a ciclului, cea in care este 100% IMPOSIBIL sa se formeze sarcina.
Ar trebui sa te prezinti cat mai repede la un laborator de analize medicale pentru a fi prelevata o proba de secretie vaginala si prin analizarea ei sa se determine natura agentului patogen care a provocat infectia si de a stabili tratamentul adecvat de a fi urmat pentru a fi vindecata ''pasarica''. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| PowerGirl27163 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc de raspuns..nu stiu ce se intampla..actul sexual a fost protejat, am folosit 2 prezervative, 2 partide, ambele au fost okay, nu au fost sparte, le-am verificat, si jnainte sa il puna pe al 2-lea s-a spalat bine pe penis sa nu ramana sperma, am simptomele de ciclu de o saptamana dar continua sa nu vina..sunt putin speriata

| corbulalbrosu a răspuns (pentru PowerGirl27163):

Nu-ti pot oferi raspunsul pe care il doresti fiindca nu este disponibila mesageria privata.

| PowerGirl27163 explică (pentru corbulalbrosu):

Imi poti da mesaj in privat, am scos aia sa nu primesc msj

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar asta nu este infectie urinara, pare mai degraba o boala cu transmitere sexuala (probabil infectie cu trichomonas vaginalis), luata si prin degete murdare, care au fost introduse in vagin, la o posibila joaca, dupa ce baiatul si-a attins penisul.

Cat despre o posibila sarcina, fa un test daca nu esti sigura.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ai făcut-o protejat nu poate fi vorba de o sarcină.
Cel mai bine ar fi să mergi la un medic ginecolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar asta nu este infectie urinara ci infectie cu o boala cu transmitere sexuala.
Mergi de urgenta la gineoclog pentru investigatii medicale si tratament adecvat, atata pentru tine cat si pentru partneruld e sex, ca sa evitati recontaminarea.
Atentie: sexul este interzis pe toata perioada tratamnetului, pana rezultatul testului arata ca esti vindecata.