| Veraxa_Alex_1996 a întrebat:

Buna seara, am o problema, de fapt, nu știu, ce e, sunt rece, nu am sentimente... Am fost cu o fata de fapt am fost cu mai multe, dar asta m-a făcut sa sufăr si sunt foarte rece nu știu acum au trecut 10 sau 11 luni, eu sunt tot rece, vorbesc cu multe fete le arat ca îmi pasa, dar mi-e nu îmi pasa nu pot sa ma îndrăgostesc de ce sunt rece? Sau ce sa fac nu știu ma simt cald la suflet sunt foarte indiferent le arat multora ca îmi pasa, dar eu nu am treaba lor ce sa fac? Nu pot sa ma îndrăgostesc vorbesc cu fete mega frumoase, dar nu pot nu am sentimente, pls, dau funda, vreau câteva păreri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,

Si eu sunt rece si indiferenta pot sa am in fata mea sute de baieti, barbati super frumis cu bun simt. Tu nu ar trebui sa te simti jignit daca esti un tip al dracului de bine din toate punctele de vedere, nu mai trebuie sa te simti jignit de-o ***, pardon dar asa estehappy fiecare om este in felul lui ai dreptul sa iti alegi cu cine sa fi de ce ai mai jigni, infine.
Este foarte bine daca esti asa rece. Nu a rasarit de nicaieri acea persoana speciala pentru tine care sa te faca sa te indragostesti, daca iti impui tu ca nu te poti indragosti nu o vei face.
Frumusetea nu este totul, spune-mi tu mie un barbat foarte frumos care este intr-o relatie cu o tipa urata cu fundu mare si sani mici spre exemplu ce are aia frumos?! caracterul poate pe care multe nu le au, fundul si faptul ca este perversa, lucrurile astea o fac automat frumoase iar in pat sa-l zapaceasca iti dai seam aca te indragostesti nu altcevahappywinking
Nu mai gandi in trecut crede-ma, nu are rost. Tu ai vrea sa te indragostesti dar nu poti fiindca esti blocat acolo undeva la respectiva fata care te-a ranit poate te mai gandesti cand va aparea tipa respectiva care sa te faca pe tine fericit si sunt multe alte lucruri in capsorul tau in acest momentbig grin
Cand va veni respectiva fata pe care sa o placi la nebunie, se va intampla cand nu te astepti, poate intr-un an, doi. Fie cand o fihappy
Bucura-te de p1zd3, de viata ta si fi happy, gandeste-te la tine in primul randbig grin
Nu mai merita sa pui sentimente nu vei gasi ceea ce cauti, crede-ma.sadwinking

"Tu esti o adevarata minune daca te poti indragosti fara sa ai sentimente! Practic nu ai motive pentru a te plange, ba din contra!" - neutrino

Ii genial tipulaughing))

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu esti o adevarata minune daca te poti indragosti fara sa ai sentimente! Practic nu ai motive pentru a te plange, ba din contra!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

E bine daca esti rece pe caldurie astea?laughing dar sigur esti rece? sau esti racit? vezi ca nici prea rece nu e bine sa fii, ca atunci esti mort.laughing bea un ceai fierbinte sa i ti revii, sa te incalzesti la corason.

| Veraxa_Alex_1996 explică (pentru anonim_4396):

Mersi,tin cont.ai funda