Ai o INFECŢIE, posibil să fie candidoză ( dacă ai şi senzaţii de mâncărime spontană )...
Aş recomanda să mergi la alt dermatolog ( dermato-venerolog ) şi să vezi o altă opinie - cu toate că, în acest domeniu ( dermato-venerice ) greu găseşti un medic priceput.
Sau, până una-alta, să NU mai foloseşti Flucinolon - să te ungi ( de 3 ori/zi ) cu Clotrimazol Cremă ( sau Canesten Cremă ).
Dar, ÎNAINTE cu 30 minute de a te unge cu cremă să te speli bine ( pe penis şi pe gland ) cu apă călduţă + săpun cu Ph neutru, apoi să tamponezi uşor pentru uscare, iar la 15 minute după asta să te speli cu apă călduţă + bicarbonat alimentar ( sau cu Tantum Rosa pliculeţe, care se dizolvă în apă ).
Te va pişca/ustura, dar aşa cum ai spus şi tu, strângi din dinţi şi rezişti!
Apoi, la 15 minute după ce te-ai spălat cu bicarbonat ( sau Tantum Rosa ), după uscare, să te ungi cu cremă.
Tratament de 5-10 zile, dar ar trebui să vezi îmbunătăţiri după 1-2 zile.
Asta NU exclude un control la medicul dermato-venerolog!
Sa te duci la un dermatolog. Ai o infectie genitala, probabil luata in urma unui contact sexual neprotejat
Am fost Vineri la dermatolog in urma unei pete rosii aparute in zona pubiana (fapt pentru care ma trateaza de pecingina - lucrul curios fiind ca nu stau la tara sa dobandesc aceasta boala de la vaci si alte animale; eu cred totusi ca e o ciuperca), dar atunci nu se manifesta totul la fel de rau ca acum.
Cati ani ai? Daca atunici cand erai mic ai tai nu ti-au facut decalotarea penisului dupa fiecare contact sexual o sa ai astfel de probleme.Cu siguranta te-ai gandit ca e din cauza protectiei dar nu este asa nu este nici din cauza protectiei nu nici din cauza ca nu folosesti prezervativ ci asta e cauza va trebui sa te duci la medic si sa-i spui iar el iti va face ceva care o sa te doara putin dar nu vei mai avea probleme
Am 17 ani. Cand am fost mic (clasa a 4a daca nu gresesc), parintii m-au internat in spital din cauza unor probleme la plamani, si pe langa asta am fost tratat si de fimoza. Doctorul de acolo mi-a decalotat fortat penisul, urmand sa fac eu singur asta, in fiecare seara, si sa dau cu unguent (Flucinolon). Nu am mai facut de mult asta, pana acum o luna, cand am observat ca nu imi mai pot decalota penisul, dar am strans putin din dinti, si am reusit intr-un final, iar de atunci ma curat mereu. Miercuri seara am avut capul penisului foarte umflat, si dupa ce l-am decalotat, nu am mai putut sa "il fac cum era", si m-am chinuit mult (cu dureri mari), iar acum ma ustura ingrozitor. Taierea atei nu stiu daca este o solutie, in plus de asta, imi e frica.