Ai o INFECŢIE, posibil să fie candidoză ( dacă ai şi senzaţii de mâncărime spontană )...
Aş recomanda să mergi la alt dermatolog ( dermato-venerolog ) şi să vezi o altă opinie - cu toate că, în acest domeniu ( dermato-venerice ) greu găseşti un medic priceput.
Sau, până una-alta, să NU mai foloseşti Flucinolon - să te ungi ( de 3 ori/zi ) cu Clotrimazol Cremă ( sau Canesten Cremă ).
Dar, ÎNAINTE cu 30 minute de a te unge cu cremă să te speli bine ( pe penis şi pe gland ) cu apă călduţă + săpun cu Ph neutru, apoi să tamponezi uşor pentru uscare, iar la 15 minute după asta să te speli cu apă călduţă + bicarbonat alimentar ( sau cu Tantum Rosa pliculeţe, care se dizolvă în apă ).
Te va pişca/ustura, dar aşa cum ai spus şi tu, strângi din dinţi şi rezişti!
Apoi, la 15 minute după ce te-ai spălat cu bicarbonat ( sau Tantum Rosa ), după uscare, să te ungi cu cremă.
Tratament de 5-10 zile, dar ar trebui să vezi îmbunătăţiri după 1-2 zile.
Asta NU exclude un control la medicul dermato-venerolog!
Sa te duci la un dermatolog. Ai o infectie genitala, probabil luata in urma unui contact sexual neprotejat
Cati ani ai? Daca atunici cand erai mic ai tai nu ti-au facut decalotarea penisului dupa fiecare contact sexual o sa ai astfel de probleme.Cu siguranta te-ai gandit ca e din cauza protectiei dar nu este asa nu este nici din cauza protectiei nu nici din cauza ca nu folosesti prezervativ ci asta e cauza va trebui sa te duci la medic si sa-i spui iar el iti va face ceva care o sa te doara putin dar nu vei mai avea probleme
Am fost Vineri la dermatolog in urma unei pete rosii aparute in zona pubiana (fapt pentru care ma trateaza de pecingina - lucrul curios fiind ca nu stau la tara sa dobandesc aceasta boala de la vaci si alte animale; eu cred totusi ca e o ciuperca), dar atunci nu se manifesta totul la fel de rau ca acum.
Am 17 ani. Cand am fost mic (clasa a 4a daca nu gresesc), parintii m-au internat in spital din cauza unor probleme la plamani, si pe langa asta am fost tratat si de fimoza. Doctorul de acolo mi-a decalotat fortat penisul, urmand sa fac eu singur asta, in fiecare seara, si sa dau cu unguent (Flucinolon). Nu am mai facut de mult asta, pana acum o luna, cand am observat ca nu imi mai pot decalota penisul, dar am strans putin din dinti, si am reusit intr-un final, iar de atunci ma curat mereu. Miercuri seara am avut capul penisului foarte umflat, si dupa ce l-am decalotat, nu am mai putut sa "il fac cum era", si m-am chinuit mult (cu dureri mari), iar acum ma ustura ingrozitor. Taierea atei nu stiu daca este o solutie, in plus de asta, imi e frica.
beausingurlamasamea întreabă: