| alehar05 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani si in decembrie am inceput sa facem sex,eu eram virgina,el fiind primul nu prea stiu cum sta treaba cu sexul,insa unde vrea sa ajung e ca in timpul actului sexul eu nu simt nimic,dar abdolut nimic,niciun fel de placere si nu trebuie sa fiu doctor ca sa imi dau seama ca nu e ceva ok,mult timp am stat si m-am gandit ca poate am avut niste asteptari prea mari cand vine vorba de sex,dar am vorbit cu mai multe fete care mi-au spus ca se simt extraordinar si eu cand o fac ma plictisesc,i-am spus si prietenului meu ca nu simt niciun strop de placere dar nu prea a reactionat, eu am 19 ani si el 20 de ani, va rog sa ma ajutati cu un sfat!

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Termenul " compatibilitate" il auzi probabil destul de des si cu siguranta stii ce inseamna. Compatibilitatea intre oameni este nu foarte des intalnita. Ne salutam, intrebam politicos despre una alta si gata s-au epuizat subiectele. Se cheama incompatibilitate. Sau putem sta de vorba zile intregi despre orice si asta este numita compatibilitate. Cand vine vorba despre sex, termenul capata o conotatie si mai profunda. Daca nici nu ai un termen de comparatie, el fiind singurul de pana acum din viata ta (sexuala), atunci intrebarea ta este indreptatita cu atat mai mult cu cat afli ca alte fete se decurca mai bine ( sau de fapt au gasit oarece compatibilitate). Daca esti cumva o persoana mai selectiva, adica nu iti este pe plac orice miros, sau nu orice subiect te atrage, la fel se va intampla si in viata ta sexuala. Daca dorinta exista, daca masturbarea te satisface atunci este si mai limpede ca problema nu este de la tine.
Revenind la intrebare as spune sa nu te ingrijorezi, nu esti singura fata in aceasta situatie si mai ales la aceasta varsta. Incearca sa numesti ce iti place si ce te deranjeaza in mod precis si discuta asta cu partenerul tau dar doar atunci cand ai exact listele cu "da" si "nu". Asta pentru ca la baieti lucrurile stau absolut diferit, iar la o discutie de genul asta trebuie sa ai date cat mai exacte posibil. Nu ignora si nu incerca sa ascunzi problema. Asta nu se va rezolva de la sine, mai ales daca il lasi sa creada ca odata ce el a ejaculat totul s-a terminat cu bine.:-)).
Putin probabil ca cineva sa iti dea o solutie, adica o pastila, o pozitie sau o zi a saptamanii in care magic, totul merge bine. Trebuie sa explorezi, si asta pe cat posibil impreuna cu el. Gasirea unui alt partener nu este o garantie ca vei gasi compatibilitatea. Deci iti doresc sa ai rabdare, nu este nici un motiv de panica si nu te opri din a cerceta acest domeniu ( care este mai vast decat pare). Succes!

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

"Nu prea a reactionat" laughing - Taranul tipic. Da-o-n pida lu' ma-sa pe asta, ce conteaza? laughing

E posibil sa fie si o chestiune medicala, dar zi-ne ceva: Termenul "foreplay" iti zice ceva? Sau, in fine, preludiu.
Intrebarea e daca el depune vreun efort inspre a te simti tu bine.
Daca e taranoid batut in cap, cum pare a fi din ce ai zis tu, poate fi si asta o cauza.

| Emma30555 a răspuns:

Dar tu când o faci, înainte sa începi, te simți excitata? Ai vreo dorința de a o face? Poate ca fiind la început ai un libidou mai scăzut. Dar un preludiu este important, voi aveți preludiu? Lipsa lui de reacție e ciudata, ar trebui sa l intereseze, sa comunicați, sau sa schimbe ceva, sa fie mai pasional mai iubitor

| mihai69 a răspuns:

„... i-am spus si prietenului meu ca nu simt niciun strop de placere dar nu prea a reactionat"
===
Ei, fraza asta mă face să cred că nici nu o să prea ai vreodată vreo șansă de plăcere cu acest... hmmmm... nu i-aș zice bărbat. Pui tu ceva acolo în loc de puncte-puncte.
O variantă ar fi să încerci singură să te masturbezi, să vezi ce și cum te poate face să și simți ceva. Acordă multă atenție clitorisului - de acolo vine plăcerea la voi; bine, și de la psihic - așadar o relaxare totală și o așternere pe valurile senzațiilor te vor ajuta mult.

| Emilian65 a răspuns:

Incercati sa faceti preludiul mai lung, iubitul tau sa fie mai tandru cu tine iar tu sa participi efectiv la desfasurarea actului sexual. In timpul actului sexual gandul tau sa fie la iubitul tau si nu in alta parte.

| Freya1 a răspuns:

Vorbeste cu el ca ai nevoie si tu de un stimul, de un preludiu si poate va funcționa asa.

| mihai69 a răspuns (pentru Freya1):

Tu n-auzi că n-are cu cine? nașpa...

| Freya1 a răspuns (pentru mihai69):

Dacă i-a spus "ba eu nu simt nimic cand facem sex" poate ala habar nu are ce si cum.Dar daca ii zice "hai sa ne sărută si atingem mai mult, sa incercam un sex oral si etc" poate vede altfel problema.

| mihai69 a răspuns (pentru Freya1):

Problema e că nici EA nu știe ce și cum. De aia eu i-am recomandat măcar la început să încerce singură.
Abia pe urmă ar putea eventual să încerce a-l îndruma pe troglodit.

| IamJoKeR a răspuns:

Sugereazai sa iti faca sex oral, asa sigur o sa simți placerea

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu te atrage fizic,ori nu stie sa te excite deloc.
Sau poate partida dureaza prea putin. laughing
Incercati lucruri noi, faceti descoperiri. Faceti sex in diverse locuri, folositi jucarii sexuale.
Dar daca nu a reactionat, inseamna ca nu-i pasa. Daca te iubea si ii pasa, facea pe dracu'-n patru sa te excite cum trebuie.

Răspuns utilizator avertizat