anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare, sunt insarcinata in 2-3 sapt. si din anumite motive nu pot pastra sarcina. Mi s-a prescris Mifegin cp3.dar acum am un dubiu. In afara de asta nu trebuia sa fie si altele? Ca asa citisem parca undeva. Inca nu am cumparat. Nu stiu daca contine si pastila de se pune dupa un interval de ore. Este cineva care a facut doar cu mifegyn? Care a fost procedura?

7 răspunsuri:
| Alexandru3131 a răspuns:

De ce vrei sa faci avort, mamicuto? De ce nu vrei sa fii mami?

| Mariadeea18 a răspuns (pentru Alexandru3131):

Sunt deja mama la 2 copii…un rh negativ.deja fetita o am cu patologi, iar acu aparte ca pot avea risc la a 3 sarcina din cauza rh iar al 2 motiv siguranta pe sot Nu mai este

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu te protejezi daca numai vrei copil? De ce vrei sa chinui viata unui om acel copil ce vina are ca tu numai esti cu sotul tau sau daca mai esti el nu se intereseaza de voi, avortul nu este o solutie, solutia este sa il nasti si sa te ocupi de copil deoarece stiai ca daca faci sex va exista riscul sa ramîi gravidă, si daca mai ai 2 copii poate veni si al 3 lea si il cresti asa ca si pe fratii lui. Ce varsta ai? Avortul este o crimă si Dumnezeu te va pedepsii daca recurgi la avort, decat sa faci avort mai bine roaga te lui Dumnezeu sa te ajute sa nasti un copil sanatos si sa il cresti impreuna cu sotul tau cu care ai ramas gravidă.

| Mariadeea18 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Si daca va raspund ca acceasta sarcina s-a produs lund deja anticoncepzionale (Belara) prescrite de un ginecolog ce o sa imi mai raspundeti sa ma abtin di sex? Eu am cerut un sfat in legatura cu acel tratament si Nu un psiholog pentru avort ca este normal pentru orice mama Nu este usor dar din anumite motive de sanatate familie si etc Nu intodeauna se pot pastra sarcinile.

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

Sa inteleg ca degeaba venim noi astia antiavort. Sunt tot mama a doi copii, amandoi nascuti prematur datorita preeclamsiei, dintre care unul cu o boala grava (traieste cu transfuzii de sange la 2-3 saptamani). Am ramas insarcinata cu al treilea si nici prin gand nu imi trece sa scap de el in ciuda tuturor problemelor pe care le am si a dificultatii pe care o presupune o sarcina in ceea ce ma priveste. Stiu ca pot si muri, am auzit de cazuri in care mame si copii au murir de la preeclamsie, dar fac ce imi sta in putinta sa nasc acest copil.
Asa ca va spun ca una care va intelege problemele si temerile ca nimic nu scuza un avort... absolut nimic. Plus ca problemele se pot rezolva de la sine daca pastrati copilul. Stiu cazuri cu multe avorturi care au avut multe necazuri in viata (pana la pierderea unuia dintre copii), dar si cazuri in care femeile s-au luptat sa dea nastere in ciuda tuturor conditiilor vitrege, iar problemele s-au asezat rand pe rand odata cu nasterea.
Alegerea va apartine, dar desi cautati scuza, nu o veti avea in fata lui Dumnezeu si nici a constiintei dvs.

| Emma30555 a răspuns:

Mergi la medic sa ți prescrie. Nu face singura lucrurile astea fiindcă sunt riscante, în mod normal cu supravegherea medicului ar trebui făcute. Cunosc fete care au făcut avort medicamentos, dar sarcina era foarte mica, nu au avut probleme dar am auzit ca sunt și riscuri și situații care s au agravat. De aceea zic, mergi la medic și găsește o persoana care sa te supravegheze. Dacă ai o sănătate bună nu ar trebui sa fie probleme