| starcreed a întrebat:

Buna seara, am sa descriu ce am in suflet si as vrea sa vad ce pareri primesc poate au mai fost si alte persoane in situatia mea si as dori sa vad cum au reusit sa o rezolve.
Normal, este vorba de o fata pe care o plac foarte mult, pot spune ca o iubesc, as face foarte multe pentru ea. Dar de cand lucrez numai prea am timp, de la 7 la 7 si pe acasa ajung pe la 9 si dupa numai am chef de nimic, totul a inceput cand a fost ruga la ea sat, si am dat si eu pe acolo normal, si o cunosc de mult timp, am mai vorbit, am inceput usor, dupa am mai dansat, mai alea alea. Ne-am plimbat, am tinut-o de mana, ba chiar la un moment ma strans "puternic" in brate si m-a sarutat mai ca niciodata, ma mai sarutat dar niciodata asa sa ma stranga parca cu forta, eu trebuia sa plec ca a 2 zi eram la lucru, si pentru ea mi-am calcat in picioare principiile si am mai ramas doar ca stau cu ea, dupa ce s-a terminat ruga si discoteca, am fost cu ea sa se schimbe, si am mers cu ceilalti la un foc, langa un rau, am stat langa ea, m-a imbratisat si avea o mini patura ceva, cu care m-am acoperit si eu cat timp stateam imbratisati, dupa ce au facut focul am stat jos pe patura si ea la mine in brate, priveam luna pe cer, cum se oglindea pe rau, stele, scanteile de foc etc, deci pentru mine pot spune ca au fost cele mai romantice clipe petrecute alaturi de o fata, am stat pana la sfarsit doar ca sa stau langa ea, dupa a trebuit sa plec in oras, ruga era la un sat, si inainte sa plec am sarutat-o pe obraz si am plecat cu unu cu masina, pe la 5 ajung acasa ma pun sa ma culc si la 6 ma trezesc si plec la lucru, nici telefonul nu l-am mai luat, ca nu l-am mai pus la incarcat, ma tot gandeam la ea, chiar daca eram mort de somn, mi-am calcat planurile in picioare ca plec la 10-11 ca sa fiu a 2 zi apt la lucru, doar pentru a sta in preajma ei, seara ajung acasa, fac un dus, si chiar speram macar la 1 mesaj, 1 apel ceva dar nimic, ii trimit eu un mesaj cu cv de gen "ce faci?" si nu-mi raspunde, a 2 zi ii mai trimti un mesaj in pauza, la acela imi raspunde si dupa iar, si acum i-am mai trimis un mesaj, dar nici pana acu nu am primit un raspuns, deci chiar numai vreau sa adorm plangang, deci practic imi vine sa plang de numai pot cand ma gandesc ce bine m-am simtit cat am fost langa ea, la clipele petrecute impreuna, dar ea nici macar un mesaj un apel nu mai trimis? Am fost doar o aventura pentru ea? Sau ce sa fac ca mor nu altceva, ma simt distrus.Chiar nu stiu ce sa fac. Daca ar fi nevoie as incasa un glont pentru ea, as muta muntii din loc daca as putea, as face orce.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Eu zic să te calmezi pentru că nu are rost. Nu ești nici primul și nici ultimul care pătește așa ceva.
Te-ai lăsat cam prostit de ea și uite unde s-a ajuns.
Ai petrecut clipe frumoase, cel puțin pentru tine, alături de cineva care nu merita „dragostea" ta. În locul ei era nevoie de o fată iubitoare, care să aibă emoții în preajma ta...și pe care, bineînțeles, să ajungi s-o cunoști! Nu cu oricine.
Vei trece peste asta. Și chiar dacă te va căuta, să fie sănătoasă, pentru că tu n-o mai bagi în seamă și ai văzut ce fel persoană e.

Îți va trece, asta pentru că vei găsi o fată potrivită, nu o paparudă.

9 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ei i-ai spus lucrurile astea? cat de bine te-ai simtit cu ea, ce mult ti-a placut compania ei si ziua petrecuta impreuna si ca au fost cele mai romantice momente pe care le-ai trait alaturi de o fata? presupun ca nu i-ai spus... daca am inteles bine, a doua zi nu ai avut telefonul la tine si i-ai trimis doar seara, un mesaj cu "ce faci?"... wrong! poate ca si ea a asteptat un semn din partea ta, un mesaj dragut, un telefon in care sa ii spui ce zi perfecta a fost ziua aceea! asa era frumos si cavaleresc din partea ta, macar ca invitat el ei, in satul ei, sa ii multumesti! de ce sa dea ea primul semn?
E doar parerea mea, si poate nu te-am inteles bine.

| h3r a răspuns:

Nu vrei tot pentru ea și s-o ignori?
Ai sunat-o? Știi ceva de ea? De la prieteni comuni poate, internet etc.

Acum, dacă totul e așa cum ne-ai povestit, răspunsul pentru tine este: da, s-a jucat cu tine! Acum, tu te-ai molipsit. Ce o să faci? Păi zici mersi că n-ai ajuns mai departe cu o astfel de fată pierdută și o dai naibii.
Urât din partea ei, înseamnă că nu-i fată serioasă și e o albină cu coroană. Tu chiar vrei să-ți pierzi capul?

Ia m-ai gândește-te dacă merită după ce ți-a făcut, țeapă. Să nu mai zicem că nu i-a păsat de tine.

| starcreed explică (pentru h3r):

Chiar iti multumesc pentru parere si pentru ca ai avut timp sa citesti si sa-ti dai cu parerea, deci vine sa mor altceva chiar nu stiu ce sa fac, si cred ca ai dreptate, dar chiar nu stiu cum sa trec peste...

| h3r a răspuns (pentru starcreed):

Eu zic să te calmezi pentru că nu are rost. Nu ești nici primul și nici ultimul care pătește așa ceva.
Te-ai lăsat cam prostit de ea și uite unde s-a ajuns.
Ai petrecut clipe frumoase, cel puțin pentru tine, alături de cineva care nu merita „dragostea" ta. În locul ei era nevoie de o fată iubitoare, care să aibă emoții în preajma ta...și pe care, bineînțeles, să ajungi s-o cunoști! Nu cu oricine.
Vei trece peste asta. Și chiar dacă te va căuta, să fie sănătoasă, pentru că tu n-o mai bagi în seamă și ai văzut ce fel persoană e.

Îți va trece, asta pentru că vei găsi o fată potrivită, nu o paparudă.

| AgathaRo a răspuns:

Cam multe sentimente exprimi avand in vedere ca nu ai petrecut mult timp alaturi de ea. Ei bine cu munca iti recomand sa o lasi mai usor 12 ore e o norma jumate. Ar fii frumos daca si ea ar avea aceleasi sentimente pentru tine, insa cred ca a fost ceva provizoriu pentru ea. Imi pare rau nu plange ca ai sa scurt-circuitezi calculatorul.

| LiVeeee a răspuns:

E he prietene laughing am patit si eu ceva de genul, dar dupa cateva ore mi-am dat seama ce vroia de fapt duduia si totul s-a rezolvat de la sine happy

| неизвестныйй a răspuns:

Ai petrecut o zi cu o tipă şi deja o dai în d-astea? Vai vai.

| serendipyti a răspuns:

Tu te-ai aprins cam tare dupa fetiscana asta cu care ai petrecut doar cateva clipe ''magice" pentru tine ca se pare ca pentru ea nu ..parerea mea este ca trebuia sa te caute daca era la fel de aprinsa ca tine dar tu de ce nu o suni poate are vreo problema si de aceea nu iti raspunde, iar daca o vei suna si la telefon vei auzi o voce plictisita inseamna ca pentru ea nu a insemnat asa mult cat ai inteles tu. good luck

| starcreed explică:

Si sunt foarte emotiv, cand fac ceva pun suflet, si doar cand ma gandesc imi vine sa plang, de multe ori incerc sa ma abtin, sau ma sterg la ochi, la lucru, doar in timpul liber am mintea libera si mai rar si timpul programului si ma abtin cat pot sa nu plang cand ma gandesc la ea, la clipele petrecute cu ea...

| starcreed explică:

M-am gandit mai bine si ea e cea care pierde de fapt, daca a fost cum e, asta e, viata merge inainte, multumesc tuturor care si-au dat cu parerea cat timp am fost in "transa" happy