Eu zic să te calmezi pentru că nu are rost. Nu ești nici primul și nici ultimul care pătește așa ceva.
Te-ai lăsat cam prostit de ea și uite unde s-a ajuns.
Ai petrecut clipe frumoase, cel puțin pentru tine, alături de cineva care nu merita „dragostea" ta. În locul ei era nevoie de o fată iubitoare, care să aibă emoții în preajma ta...și pe care, bineînțeles, să ajungi s-o cunoști! Nu cu oricine.
Vei trece peste asta. Și chiar dacă te va căuta, să fie sănătoasă, pentru că tu n-o mai bagi în seamă și ai văzut ce fel persoană e.
Îți va trece, asta pentru că vei găsi o fată potrivită, nu o paparudă.
Si sunt foarte emotiv, cand fac ceva pun suflet, si doar cand ma gandesc imi vine sa plang, de multe ori incerc sa ma abtin, sau ma sterg la ochi, la lucru, doar in timpul liber am mintea libera si mai rar si timpul programului si ma abtin cat pot sa nu plang cand ma gandesc la ea, la clipele petrecute cu ea...
Nu vrei tot pentru ea și s-o ignori?
Ai sunat-o? Știi ceva de ea? De la prieteni comuni poate, internet etc.
Acum, dacă totul e așa cum ne-ai povestit, răspunsul pentru tine este: da, s-a jucat cu tine! Acum, tu te-ai molipsit. Ce o să faci? Păi zici mersi că n-ai ajuns mai departe cu o astfel de fată pierdută și o dai naibii.
Urât din partea ei, înseamnă că nu-i fată serioasă și e o albină cu coroană. Tu chiar vrei să-ți pierzi capul?
Ia m-ai gândește-te dacă merită după ce ți-a făcut, țeapă. Să nu mai zicem că nu i-a păsat de tine.
Tu te-ai aprins cam tare dupa fetiscana asta cu care ai petrecut doar cateva clipe ''magice" pentru tine ca se pare ca pentru ea nu ..parerea mea este ca trebuia sa te caute daca era la fel de aprinsa ca tine dar tu de ce nu o suni poate are vreo problema si de aceea nu iti raspunde, iar daca o vei suna si la telefon vei auzi o voce plictisita inseamna ca pentru ea nu a insemnat asa mult cat ai inteles tu. good luck
Ei i-ai spus lucrurile astea? cat de bine te-ai simtit cu ea, ce mult ti-a placut compania ei si ziua petrecuta impreuna si ca au fost cele mai romantice momente pe care le-ai trait alaturi de o fata? presupun ca nu i-ai spus... daca am inteles bine, a doua zi nu ai avut telefonul la tine si i-ai trimis doar seara, un mesaj cu "ce faci?"... wrong! poate ca si ea a asteptat un semn din partea ta, un mesaj dragut, un telefon in care sa ii spui ce zi perfecta a fost ziua aceea! asa era frumos si cavaleresc din partea ta, macar ca invitat el ei, in satul ei, sa ii multumesti! de ce sa dea ea primul semn?
E doar parerea mea, si poate nu te-am inteles bine.
Cam multe sentimente exprimi avand in vedere ca nu ai petrecut mult timp alaturi de ea. Ei bine cu munca iti recomand sa o lasi mai usor 12 ore e o norma jumate. Ar fii frumos daca si ea ar avea aceleasi sentimente pentru tine, insa cred ca a fost ceva provizoriu pentru ea. Imi pare rau nu plange ca ai sa scurt-circuitezi calculatorul.
E he prietene am patit si eu ceva de genul, dar dupa cateva ore mi-am dat seama ce vroia de fapt duduia si totul s-a rezolvat de la sine
M-am gandit mai bine si ea e cea care pierde de fapt, daca a fost cum e, asta e, viata merge inainte, multumesc tuturor care si-au dat cu parerea cat timp am fost in "transa"
Mutubal întreabă: