Trebuie sa te comporti cu ea ca si pana acum. Poate ca ar trebui sa renunti la a-i mai spune ca vrei sa fiti impreuna un timp. Comporta-te normal, zambeste-i, glumiti, sau faceti ce va place voua ca sa va simntiti bine. Apoi cand va simntiti cel mai bine incerca sa o iei de mana, sau sa o imbratisezi, sa faci un gest de genu impreuna cu o privire cu subinteles si poate asa isi va da seama si ea ce simnte pentru tine. Acum s-ar putea sa fie putin confuza pentru ca nu stie daca ceea ce simnte pentru tine e prietenie sau dragoste. Dar, eu cred ca, incet-incet o vei putea convinge ca ar trebui sa fiti mai mult decat prieteni si daca o iubesti vei reusi, ti-am spus cum... Uite se apropie ziua indragostitilor, incearca sa-i cumperi sau sa-i faci ceva semnificativ, ca pentru o iubita, ceva romantic, care sa-i transmita sentimentele tale. Daca o sa ai rabdare o sa reusesti! Nu te da batut! Succes!
Iti spun cam ce mi s-a intamplat si mie.Eram la fel de innebunit dupa o colega.Pe atunci nu ma vroia decat ca amic.Am lasat-o balta in cele din urma.Mi-am facut o prietena pe care acum o iubesc foarte mult si intamplarea face ca respectiva colega ne vede zilnic.Pot spune ca a facut crize si a incercat sa faca ce ma rugam eu sa faca acum ceva timp adica sa stam impreuna.Insa raspunsul meu a fost NU. Sfatul meu:fa-ti o prietena irit.o la maxim pe "amica" ta si o sa vezi reactiile pe parcurs. Bafta!
Deci in primul rand comporta-te cu ea ca si pana acum si o sa vezi ca singura isi va da seama ca te place mult mai mult decat ca pe un simplu amic. Odata ce va intelege-ti asa bine si tu o ti in brate e clar ca si ea te place numai ca poate e un pic confuza sau nu stie cum sa-ti arate.
Am fost si eu in locul fetei, dupa incercarea lui am continuat sa ne vedem si dupa doua saptamani l-am sarutat eu.
E chiar simplu, ignor-o, fa-o geloasa, gaseste alta si asta o sa vina la tine.
Vrea sa fiti doar prieteni, nu mai incerca, o enervezi si nu ve-ti mai fi nici macar atat
Problema e ca am incetat sa mai ies cu ea, sa mai vb cu ea asa des, din cauza asta. Am zis ca o stresez prea mult si mai bine ma retrag din peisaj. Dar nu pot sa o uit, sa o scot din suflet.
P.S. De vorbit mai vorbim asa din cand in cand dar cam rar