Daca este la inceput de drum, atunci el poate crede ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior. In alte conditii, efectul poate fi total opus.
Depinde daca face dragoste, sau pur si simplu sex.
Daca e dragoste, cred ca da.
Buna!
Depinde de caracter, si de imprejurimile in care au ajuns sa faca acest lucru.
Daca ii e iubita da, o sa se ataseze mai mult de ea, vor fi mai apropiati.insa daca e doar o alta pe lista, n-o sa se ataseze de ea!
Clar! Hopa, esti fata...Conteaza mult sa fii sigura ca el te iubeste intr-adevar. Daca i-ai cere luna de pe cer, macar o stea sa-ti aduca(daca sunt prea subtil, zi-mi ca detailez). Daca nu e atasat de tine inainte de sex, no sa fie nici dupa. Iubirea la barbati nu are de-a face cu sexul.Un barbat care iubeste o fata cu adevarat este dispus sa astepte luni bune, chiar ani inainte sa se culce cu ea.Asta in cazul in care esti mai pudica si ai anumite principii.
Raspunsul este nu. Ai grija sa nu cazi in capcana aceasta.
De aceea este bine ca mai inainte cei doi sa fie casatoriti.
Depinde,daca femeia il satisface u adevarat posibil sa o iubeasca si sa o doreasca din ce in ce mai mult insa daca ea devine cicalitoare pe parcurs si ii tine contul la orice,devine geloasa se duce naibii si iubire si tot,conteaza foarte mult potrivirea de caracter a celor doi,nu este un sablon, presupun ca tu te gandesti sa ii cedezi si te temi ca dupa aia sa nu te mai iubeasca sau invers, sa plece de langa tine daca nu ii cedezi, cine nu risca nu castiga, succes
Daca se cunosc de un timp cred ca da.
Daca e o dragoste de o noapte nici o sansa.
Ei sunt impreuna de 4luni ...si el e genul de baiat care o relatie se bazeaza si pe sex
Categoric ca se ataseaza de ea. Acum sti cum e daca o face o data si apoi mai vede pasarica cine stie cand iar e naspa.Ideea e sa nu exagerezi dar sa si oferi.Si pot spune ca impotriva la ceea ce zic multi ca daca o Iubesti stai dupa ea oricat nu e prea oki.Se poate sa o iubesti dar daca vezi si vezi ca ea nu are nici un gand sa te mai satisfaca si pe tine, pentru ca trebuie sa stiti sau daca nu sti iti spun eu acusi-noi baietii oricat v-am Iubii mai avem si nevoi ale noastre so daca voi va face-ti ca ploua cine stie cat s-ar pute-a sa ni se cam ia si sa o bagam altundeva -deh.
Depinde. Unii fac doar sex, fara sa simta ceva pentru partenera lor. Insa daca fac dragoste, atunci e clar ca e si vorba de sentimente si acestea se pot amplifica.
Cam da din moment ce es construiesc noi conexiuni in creier care cand isi aminteste de ele emite placere cred ca da acuma conteaza placerea care tu i oferi lui, dar cred ca conteaza si sexul intro relati si iubirea, toate conteaza
Nu este obligatoriu. Poate fi doar o aventura de o noapte apoi fiecare pe drumul lui.Si apoi si o prostituata este tot o femeie.Cati se pot atasa de una de-asta? Poate doar pentru serviciile primite de la ea.
Depinde... Unii sunt mai sentimentali si se ataseaza foarte tare de fata cu care impart patul. Pe altii insa ii doare undeva de partenera. Isi fac treaba, se ridica si pleaca, fara sa dea nici cea mai mica importanta actului.
Pai asta'i cum ziceai si tu...stam de cateva luni impreuna si a deschis subiectu asta
Sunt daca vrei sa stii anumite Semne ca parteneru vrea de la tine doar sex sau sa faca Dragoste. Daca vrea sa faca Dragoste cu tine inseamna ca te iubeste si tine la tine caz care duce la o relatie de durata N.
Sunt dou variante: da, se ataseaza mai mult iar a doua nu te va mai cauta niciodata.
anonima1995 întreabă:
VampireDeea144 întreabă:
anonim_4396 întreabă: