anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara am si eu o intrebare ce insemna cand un barbat alinta o femeie si nu e din familie nu o face public ci doar cand se intalneste cu ea pe holuriile institutiei unde lucreaza si in cheat pe fb si o mai atinge pe mana cand nu vede nimeni ce inseama toate aceste gesture femeia il place pe respectivul de care vb dar el o place oare? tipa respective e femeie in toata firea are 20 de ani nu se poate zice ca e copil si el o alinta" micutzo"

31 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 20 de ani esti femeie in toată firea? Atunci la 40 ce esti babă?

| Alexandru0007 a răspuns:

Da,daca te atinge pe mana, te place.

| neutrino a răspuns:

Si cei maturi au dreptul sa se (mai) joace.

| MiruD a răspuns:

Daca esti mai in varsta, nu trebuie sa te mai alinti?
Face asta pe ascuns, poate ii este rusine cu acea persoana.

| teiube a răspuns (pentru MiruD):

De ce sa ii fie rusine cu acea persoana cand prietena mea I-a demonstrate ca e si desteapta si ca ii raspunde la toate intrebarile si ca face toate sarcinile de lucru la perfectie

| MiruD a răspuns:

"si o mai atinge pe mana cand nu vede nimeni "
Asta ce inseamna?

Asavface se uita la ea in mod deosebit adica se apropie mai elegant de ea vb frumos nu in batjocura se uita mai atent in ochi ei

| MiruD a răspuns (pentru teiube):

Atunci sigur ii place de ea.Si ar vrea ceva mai mult.winking

Credeti si cum sa ii arate femeia respetiva ca da si ea vrea o relatie cu el

Pai sa discute cu el. Sa-i zica ii place de el, ca simte ceva pentru el, si daca vrea, sa fie impreuna. Sa vada daca va merge relatia.

E mai greu un pic cu asta nu poate sa ii zica asa direct dar ei se plac

Si de ce nu se poate, asa direct?
Nu crezi ca mai bine e asa?

Ar fi o relatie ascunsa el e mai sus ca ea

Te referi la varsta sau la inaltime?
Pentru ca nici una nu ar trebui sa conteze atunci cand iubesti.

De varsta nu se pune problema pentru ca sunt atate cazuri in lume vezi moni si iri sau ilie nastase cu brigite nu ea are 20 si el 38 el e inalt si ea da e mica de statura de aia ii zice micutzo si proma oara cand I-a zis asta a mangaiat-o pe cap e cam genu de rel interzisa daca ma intelegi

Si in general barbatilo inalti le plac female mai mici de statura si dragute finute tipa e finutza se inbraca de firma e o tipa ok vine mereu coafata aranjata machiata

Si nu vad care ar fi problema. Se iubesc? Sa mearga inainte fara nici un regret.

Ea e studenta el ii e profesor dar faptul ca se plac asta o stie multa lume ca cam toti ne-am dat seama si ea il place dar prietenei mele ii e rusine sa il abordeze nu stie ce sa ii zica ca nu se poate as din prima el nu e casatorit e singur ca sa nu crezi ca tipa respective e vreo tarfa ba din cintra cand ea I-a dat lui add pe fb a fost la 3 luni distanta de cand s-au cunoscut ea este obsedata cu chestia asta sa nu o creada el o curva si ca vre dde-o aera ca ea nu vrea de -o sera dupa ce ea I-a dat lui add pe fb el I-a scris ei in cheta bine ne-am imprietenit si ea I-a raspuns ff protocolar unele prietene au certat-o ca trebuia sa continue ea discutia sa nu fie protocolara dare da a vrut s ail respecte si bine a pacut si acuma nu stie cum sa intre in vb cu el

Bine ei au mai vb in chet de chesti de fac el a mai intrebat-o de niste subiecte ea l-a intrebat daca se simte bine etc dar atat

Trebuia sa zici asa de la inceput. Ca e studenta si el profesor. Evitam o lunga discutie.
Eu zic sa se intalneasca la o cafea in oras si acolo pot discuta in liniste despre absolut tot.Si poate intr-un alt mediu se va simti mai relaxata si ii va spune tot ce simte. Si nu cred ca o va considera "curva". Si nu are de unde sa stie daca nu vorbeste cu el.

Si ce sa faca prietena mea sa il I-a de brat si sa ii zica hai la o cafea nu are cum ca ii e frica de refuzul ei ea nu stie sigur daca chiar o place si ii e frica a el sa nu o respinga desi el e un barbat deschis el vb cu toata lumea si eu I-am zis asta ca ar trebui dar ei ii e rusine si sta si sufera sufera si el ea sta la fiecare curs si seminarile lui in prima banca cu mine stau cu ea ca sa fie singura pentru ca ii e frica si vad cu o atinge usor pe mana o mangie repede sa nu se vada se uita la ea si uneori o atinge pe par cand preda face ce face si numai prin jurul ei se plimba

Sincer mi-a fost jena sa zic ca ea e studenta si el prof sa nu fi din categora aia de pers care zice ca a vai e interzis ca e crva fata respective ca nu mai stiu ce ca astea sunt prosti si am incercat sa evit pe cat posibil

Nu il ia de brat.
"Vrei sa bem o cafea dupa curs? " Si atat. Si daca o refuza, asta e. In viata nu primim chiar tot ce ne dorim.

Eu nu sunt genul de persoana care sa judec si sa arunc cu pietre in om. Daca te pot ajuta cu un sfat, o fac. Daca nu, trec mai departe.

Iti multumesc dar nu o sa fac ea asa ceva mai ales ca in facultate e cafenea el o sa creda ca ea il invita acolo si in plus ea e sigur ca el o sa il respinga si ii e ff frica

De unde e sigura, daca nu a incercat?
Si poate sa ii zica "la o cafea in oras". Trebuie sa isi faca curaj daca ii place de el cu adevarat.

Ii place de el cu adevarat de ex lunea asta pe 27 am dat examen la material lui el stie ca ea invat ff bine si dupa ce a dat subiectele s-a apropiat de ea a mangaiat-o pe mana si pe par si a intrebat-o daca ii plac subiectele care le-a dat daca sunt ok subiectele

| Alcyon a răspuns (pentru teiube):

Ah, ma gandeam eu ca-i ceva de genul asta laughing Si profesorii de la mine din facultate, se cam intindeau cu studentele. Spune-i sa-l dea naibii. O sa i-o traga de cateva ori si pe urma alta la rand. Si pe deasupra ea, o sa se mai aleaga si cu vorbe, ca lumea cam barfeste.

| teiube a răspuns (pentru Alcyon):

La ce fac esti

| contαbαndonαt a răspuns:

In primul rand ca la 20 de ani nu te poti numi femeie, nici d.p.d.v. fizic si mai ales nu d.p.d.v. psihic, ca multe sint dezvoltate fizic asa incat par mai mature, asta-i alta chestiune.Dar eu prin 'femeie in toata firea' inteleg adult in toata firea, ori la 20 de ani nici nu se pune problema de asa ceva.Nu mai esti copil la 20 de ani, asa e, abia atunci iesi din perioada numita adolescenta si devii, usor usor, adultul de maine.
In al 2-lea rand, mai "femeie in toata firea" care esti, la anii tai cred ca esti totusi destul de isteata incat sa-ti dai seama si singura atunci cand cineva-ti face avansuri si, deci, vrea sa ajunga undeva cu tine, unde, tu decizi.Ca in final va iesi ori de o relatie ori de o simpla aventura, aici e problema ta.

| Z3R0H0uR a răspuns:

Si care e treaba?! Vrei sa zici ca daca este in varsta nu trebuie sa aiba o viata persoanala?! happy