| AndreeaRuta a întrebat:

Am si eu o intrebare la care bineinteles voi oferi o funda. Doar mie mi se pare ca timpul se scurge cam repede in ultimul timp? odata cu fericirea de altfel.

Răspuns Câştigător
| butterfly27 a răspuns:

Carpe diem,traieste clipa! Gaseste-ti un hobby,o ocupatie, o distractie, un prieten, fa ce-ti place si nu regreta nimic din ceea ce ai facut! Timpul trece foarte repede, deci trebuie sa facem cate mai multe lucruri sa ne traim viata! O zi frumoasa

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TimoTimo a răspuns:

Odata cu "pierderea" banilor piere si fericirea. Depinde acum in ce context ti se pare tie ca timpul si fericirea se scurg cam repede.

| AndreeaRuta explică (pentru TimoTimo):

Nu e vorba de bani in nici un caz. bunuri materiale am cam tot ce-mi doresc, fericirea nu inseamna doar bani!

| Alexddu99 a răspuns:

Viata e scurta si asa, plus ca nici odata nu stii cand mori. De aia eu tot timpul am asta in cap : nu regreta nimic. Fa tot ce poti ca sa nu stii ca dupa ce mori nu ai facut aia sau aia. Fa orice vrei

| neutrino a răspuns:

Mare dreptate ai!

| Alexandrionel a răspuns:

Din pacate odata cu inaintarea in vasta toti avem senzatia ca timpul se scurge mai repede. De ce? Nimeni nu stie cu adevarat, sunt doar tot felul de teorii.