In Romania femeile sun dispearate dupa bani.Mai sunt si femei normale, dar cu siguranta nu ai sa le gasesti prin cluburi
Prietene, scoate-o la un suc, la o plimbare prin parc la ceva modest. daca pune pretentii cum ca hai la cinema la 3d, la laser tag sau mai stiu eu unde, inseamna ca nu te merita. daca te vor pe tine bine. daca te vor pentru bani. nu te merita. poate doar o Aventura e ok in cazul asta. numai bine!
Cred ca dragostea nu consta in bani. Asta nu trebuie sa fie un impediment in a avea o prietena. Nu trebuie sa-ti fie rusine, ele te vor intelege si vor fi alaturi de tine daca te iubesc cu adevarat. Daca mai ai nevoie de ajutor, sunt aici bafta
Ba frate spune-le si tu adevaru k nu ai posibilitatea de a scoateo la un suc, club sau altele... poate te place asa cum esti ...
Nu vreau sa dau de inteles asta, lumea e rea si scoate vorbe din orice...
Presupun ca esti fata, iti spun eu ca dintre unu mai uratel dar cu posibiltati materiale si unu care n-are bani sa te scoata nici la suc dar e dragut cat de cat ai alege fara sa clipesti pe cel cu bani, si fara sa fi pe interes, dar n-ai cum sa stai cu o astfel de persoana...
Cum sa fie presupui ca este fata din moment ce scrie asa '' Am aproape 18 ani si problema mea e ca mi-e frica practic sa mai am o prietena, nu mai am de 3-4 ani...si da, sunt virgin, problema e ca au fost multicele fete dragute care mi-au dat de inteles ca le sunt " simpatic" ''
In curand vei obtine bani din munca ta si vei vedea ca nici acum nu-ti va convenii sa-i risipesti cu fetele prin baruri.Vei ajunge singur la o concluzie:daca o fata sta cu tine pentru bani, mai bine lipsa!
Stii,e imposibil sa nu existe corespondentul tau feminin.
Adica,o fata care nu are pretentia sa fie plimbata,distrata si invatata cu cadouri,din cate stiu eu fetele modeste si cu capul pe umeri n-au disparut de pe pamant!
Stiu ca lipsa banilor poate reprezenta un impediment serios,stiu ca te frustreaza mult situatia asta,dar poate ca ar trebui sa te uiti mai atent in jurul tau.
Asa cum tu nu marturisesti situatia ta materiala,si multe fete n-o fac.
Cauta o fata linistita, cuminte si la locul ei, care isi vede de treaba si nu e atrasa de ceea ce e la moda, in mod sigur va aprecia ceea ce ai in minte si-n suflet, nu ceea ce ai in buzunar!
Fii mai atent la amanunte si posibil sa ai surpriza s-o gasesti mult mai aproape decat ti-ai imaginat vreodata!
Curaj.
Ar fi bine sa le dai de inteles de la bun inceput ca nu esti vaca de muls, daca mai vor sa fie cu tine bine daca nu, sunt libere sa caute unul cu banul pe el, incearca si varianta asta
cam asa e si laa mine nu am tot timpul..bine sunt si fata.dar fetele sunt cheltuitoare..etc...
oricum acele fete inca mai exista stai linistit de ex eu nu sunt genul de fata care sa se uitee dupa bani, masini, bani, cafenele, stai linistit o sa gasesti tu fata potrvita pentru fiecare exista jumatatea noastra
Nu totul se rezuma la bani..acum nu trebuie sa o scoti in oras zi de zi.scoateo mai dess sau inventeaza un pretext pentru care nu iti place sa mergi la suc. alta varianta nu gasesc.
Cere-le parintilor bani de un suc si scoate-o la un suc,iesiti la o plimbare,nu neaparat la o cina romantica,va plimbati, si daca vezi ca totul e ok intre voi, ii spui ca ai o situatie materiala mai slaba, daca te place, o sa inteleaga si nu o sa fie asta o problema.De ce nu te angajezi part-time undeva? Bafta
Cum as putea sa lucrez part-time? cine crezi ca angajeaza un minor? si cam cat sa lucrez, de la 2 la 8 scoala.
Faptul ca ai zis de 2 ori "bani" deja imi dau seama ca ai mintit si gandul tia stat la ei