De fapt primul contact sexual a fost pe 18.12 protejat dar atunci nici macar nu am reusit sa o penetrez ea fiind vizrgina
Eu cred ca primele probleme au aparut din alte cauze, iar stresul si cu faptul ca ar putea fi insarcinata si cu sesiunea au adus-o in starea asta. Daca v-ati protejat nu poate fi insarcinata. Fii alaturi de ea, alin-o si ai grija sa isi revina. Asta e tot ceea ce poti face
Simptomele de sarcina nu apar decat dupa vreo doua săptămâni de la contactul sexual. Ce s-a întâmplat e doar in capu'ei. A mâncat rahaturi, a făcut vreun tratament pentru acea infecție urinara, îi e greata si gata, e gravida.
In cazul in care a fost folosita protectia pe intreaga perioada de consumare a sexului si nu sa inregistrat nici un incident se poate considera ca teoretic nu poate fi vorba de existenta unei sarcini. De asemenea asa numitele simptome de sarcina pot sa apara in cazul unor femei dar niciodata inainte de implinirea a 5-6 saptamani de sarcina. Totul se datoreaza unor cauze medicale (voma, greturile, infectia urinara) si probabil stresului acumulat in ultima vreme. Deocamdata lipsa semnelor premenstruale se poate explica prin faptul ca exista posibilitatea ca menstruatia sa intarzie cateva zile din cauza unor dereglari endocrin hormonale aparute pe fond medical. In mod aproape cert se poate elimina probabilitatea existentei unei sarcini. Multa sanatate.
Este mult prea devreme pentru simptome de sarcina. De ce va faceti griji din moment ce v-ati protejat?
Act sexual protejat si ea are greturi si varsaturi? Cata vrajeala. Mergeti la scoala!
Simptomele de sarcina, daca apar, apar abia dupa primele 4-5 saptamani de sarcina...in cele mai bune cazuri. Sunt persoane care afla si mai tarziu ca sunt gravide.
Deci greata ei, durerea sau lipsa durerii de sani si tot ce ai mai mentionat tu acolo....nu au ABSOLUT NICI O LEGATURA cu o eventuala sarcina.
Poate fi o enterocolita.Menstra oricum nu ii va mai veni chiar la fel, dat fiind ca s-a dezvirginat recent.or sa apara dereglari.
Nu este insarcinata. Sa stea linistita sa invete pentru sesiune ca nu poate fi gravida.
Sambata ar trebui sa ii vina insa se plange ca nu o dor sanii oare care e explicatia?