| crisaura a întrebat:

Buna seara.am si eu o nelamurire.as vrea sa stiu daca pot fi insarcinata...am facut atatea teste si toate imi ies negative.ciclul menstrual il am lunar dar in schimb am greturi ameteli si am burta. m-am ingrasat. am dureri de burta si sangerez putin nu pot sa stiu de ce pentru ca ciclul menstrual ar trebui sa imi vina peste 2 saptamani. oare pot fi insarcinata chiar daca nu imi iese la test? astept raspuns va multumesc.

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineața.
Un rezultat corect și concludent al testului, o să-l ai dacă îl faci după 3 săptămâni de la contactul sexual neprotejat, atunci când nivelul proteinei hCG crește suficient pentru a fi detectat în urină.
Așadar, fă calculul, și după 24 de zile de la actul cu pricina efectuează un test de sarcină cu urina de peste zi.
Baftă!

| Sara2 a răspuns:

Fa testul la 21 zile de la contactul cu risc, de regula sangerarile ciudate sunt semne ale sarcinii, dar burta nu creste atat de repede, poate esti doar balonata, chiar daca ai fi insarcinata, umflatu" in burta e de la altceva

| ARSENÁL a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic, pentru niste analize amanuntite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Trebuia sa mentionez daca ai avut contact sexual daca ai avut[protejat]s-ar putea sa fii s-au nu trebuie sa consulti un doctor fiindca aceste teste sunt doar niste aparte inventate de oamenii oamenii sunt genii care le-au inventat nu aparatele du-te la ginecolog si fa-ti radiografie.

| Bessame a răspuns:

Cate teste ai facut? Faptul ca nu te simti bine ori ar putea fi o sarcina ori ai ceva probleme de sanatate! Cel mai sigur du-te la medic ginecolog te poate ajuta cel mai sigur!

| Mpg a răspuns:

Ar fi cazul sa te duci la un control parerea mea! urgent!

| crisaura explică:

Nu am mentionat faptul ca eu nu m-am protejat deloc in ultimul an.si as avea toate sansele sa fiu insarcinata.dar mai astept un pic sa vad rezultatul.va multumesc pentru raspunsuri.