| Scarlatmadalina123 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o problemă. Aseară eu împreună cu prietenul meu ne-am jucat puțin. Prietenul meu s-a excitat și i-a curs un lichid. Acest lichid m-a atins la fund și nu știu dacă și la vagin. Menționez că sunt virgină. Pot rămâne însărcinată?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde IN PRIMUL RAND daca in acest moment (ieri, astazi) esti IN PERIOADA FERTILA a acestui ciclu menstrual si in al 2-lea rand daca acel lichid care i s-a scurs din penis a fost doar LICHID PREEJACULATOR sau a fost un amestec de lichid cu SPERMA. Insa probabilitatea ca acel lichid sa se scurga printre buci si apoi printre labii pana la vulva si ajunsa acolo sa reuseasca sa si nimereasca gaurica/perforatia existent in himen incat sa ajunga IN VAGIN si de acolo in UTER pare a fi de domeniul ori a fantasticului ori a absurdului. In consecinta posibilitatea de a ramane insarcinata in acest mod, este practic IMPOSIBIL de a se produce/realiza. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Cornel_Anton_1969 a răspuns:

Nu draga mea nu esti gravida esti doar inapoiata si in loc sa sar din penis in penis cum sar Canguri aia in Australia, pune dracu mana pe carte si citeste

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata in acest caz.

| Scarlatmadalina123 explică (pentru corbulalbrosu):

Astăzi mi-a venit ciclul.

| Pool77 a răspuns (pentru Scarlatmadalina123):

Daca ti-a venit ciclu si totul e ca in datele anterioare, poti sa te calmezi.

| Emilian65 a răspuns:

Nu, de la lichidul preejaculator nu se ramane gravida.

| MariaShk1 a răspuns:

Ai de pllm laughing)))

| Scarlatmadalina123 explică (pentru MariaShk1):

Ce este de râs?