E o relație la distanta, e destul de greu sa meargă. Faptul ca nu ieși din casa cât timp e el plecat, foarte rău faci, ție îți faci rău, ca te izolezi aiurea. Cum adică sa stai în casa ca el sa nu și facă idei? Dar el sta în casa? Dar nu e normala încrederea într o relație? Tu practic te sacrifici pentru relația asta și pentru faptul ca tu îl pui pe el mai presus de tine el nu apreciază, ba chiar te tratează cu indiferenta fiindcă știe ca faci numai ce dorește el.
O să fie dureros ce-ți spun.
El e iubitul tău dar tu nu ești iubita lui. Ești doar o persoană de care se folosește din când în când. Cum îți poți imagina că te iubește dacă nu-i pasă de tine.
Dacă pe el nu îl doare că te rănește lăsându-te singură sau spunându-ți că îl sufoci după ce că vă vedeți atât de rar, ce fel de "iubit" e ăla?
Cum adică îl faci de râs în fața prietenilor?
Tu nu vezi că ești tratată ca o nevastă de tractorist?
Nu înțeleg de ce mai stai cu el. Dă-i papucii că e netrebnic și găsește-ți un bărbat care să te iubească și să te respecte așa cum meriți.
Ce nesimtit, tipu asta nu tine deloc la tine si nu te respecta deloc si tu esti prostuta ca stai in casa din cauza lui, iesi frate si traieste-ti viata, lasa-l pe el sa-si faca ce idei vrea. Fii mai independenta, arata-i ca ai si tu viata ta, ca de aia isi si permite sa faca cum face, ca stie ca orice ar face/zice tu ii accepti. E normal sa-i dai si spatiul lui dar ti-l cere exagerat pentru cat de putin timp petreceti impreuna
Nu-i normal, asta denotand ca are si alte distractii, de care tu nu trebuie sa aflii si sa-l incomodezi.
Exact cum am citit mai jos,am sa spun si eu:E dureros sa stii asta,dar tu nu reprezinti mare lucru pentru el din moment ce nu vrea sa iasa cu tine.
Adica care ar fi scopul sa refuzi asa ceva,e banal nu crezi?
Eu sunt in stare sa ies oriunde cu persoana iubita,sa ma afisez in lume impreuna cu ea, sa facem tot felul de chestii impreuna, pentru ca asta inseamna "iubire".
Nu-ti mai pierde timpul cu asa un om, sacrifici degeaba timpul tau, emotii etc.
Nu merita!
Daca este omul care nu vrea sa stea mai mult timp cu tine cand vine acasa, inseamna ca nu te iubeste si nu vrea o relatie adevarata cu tine.
E un dobitoc sinistru individul. Pariu ca babardeste altele cit nu e cu tine. Nu ai ce sa ii explici. Mergi mai departe, are balta destul peste.