Ce explicatii vere? Tie ti-a dat cand te-a inselat?
Nu-i dai nicio explicatie, sa zica mersi ca nu ai inselat-o cu prietena fostului ca sa va razbunati.
Hmm oarecum mi-a dat...si era sa fac asta, dar n-am fost atat de aiurea. Ea acum e foarte deranjata de chestia asta si ma face ipocrit ca-n tot timpul asta le consideram calitati si asa e si atunci am jignit-o cu toate chestiile
Când te desparți de cineva, nu te duci la colț de stradă și o bârfești. Nu prea ai ce face acum. Lucrurile s-au întâmplat în trecut, să rămână acolo. Spune-i să treacă peste cum ai trecut și tu.
Corect. Asta a fost vina mea, dar din cauza supararii, a fost un moment disperat. Dar daca ea nu trece peste asta? Ce as putea sa fac? Sau daca se razbuna?
Cand esti inselat, vezi lucrurile altfel ai putea spune.Dar chiar ma-intreb, ce explicatie poate s-o absolve?
Problema e ca ea acum asta crede, ce am zis in trecut. Ceea ce nu e asa. Au fost lucruri spuse la nervi si restul, nu mi se pare corect ca din cauza ei, ea a calcat prost, tot eu sunt tras acum la raspundere, trecand peste toata situatia.
Parerea mea este ca trebuie sa ii spui ce ai scris aicea sus. Toata lumea spune chesti la nervi si la disperare, iar ea ar trebui sa fie multumita ca tu inca o mai primesti inapoi dupa ce ti-a facut. Daca nu vrea sa va impacati atunci las-o sa isi dea seama pe cine pierde si dupa aia probabil va veni inpoi la tine. Succes!