Din moment ce are 16 ani,eu spun sa i explici ce este bine si ce nu,vezi tu, ea spre deosebire de tine este inca o copila! Poti s-o intrebi frumos daca a avut, si i spui ca daca te minte, va pierdeti timpul, pentru ca o relatie nu se bazeaza pe minciuna!
Da, deci tipa mi se pare ok. Avand in vedere ca ti-a spus ca te iubeste, inaintea ta, e de apreciat. Multe fete asteapta ca baiatul sa faca acest prim pas. Si faptul ca te-a asteptat o luna e iar ceva de apreciat.
Dupa cum ai spus ca s-a comportat ea, pot sa spun ca tine mult la tine si chiar ar putea sa spuna adevarul in legatura cu acea conversatie. Tu ar trebui sa stii mai bine daca minte sau nu, asta daca o cunosti suficient de bine.
Anyway, nu cred ca ar trebui sa te grabesti sa iei decizii prea drastice. Mie mi se pare ca fata spune adevarul, acum na, depinde de tine cata incredere ai in ea.
Eu zic sa o intelegi. Ea inca e o ''copila''. Tu esti matur de acum...Eu cred ca ea nu a avut nicio relatie intima cu baiatul ala. Si cred ca o cunosti si tu destul de bine. Nu s-ar fi .....cu totii baietii.
Sper ca te-am ajutat!
Parerea mea e ca ai o imaginatie bogata. Ai tras cu ochiul la o conversatie si nu aveai nici un drept, nu ai vazut nimic concret dar ai tras niste concluzii.
Daca ar fi mai matura poate ti-ar da ea papucii. Eu una asa as face!
Scuza-ma ca indraznesc sa trag concluzii, dar tind sa cred ca esti o feminista convinsa, si eu nu am cerut ajutorul unor asemenea persoane, pur si simplu am avut o problema pe care am considerat ca ar fi mai bine sa o impartasesc unor persoane din exterior, cu care nu am nicio legatura si care judeca situatia la rece. Multumesc oricum pentru efortul depus, dar a fost in zadar, crede-ma! Cele bune.
Scuza-ma tu! Poate ca am fost putin dura, dar te asigur ca as fi fost de aceeasi parere si daca ea ar fi procedat ca tine. Nu sunt de acord cu genul asta de "control din curiozitate "din orice parte ar veni. Mie mi s-a parut ca ai tras niste concluzii pripite, dar desigur asta e parerea mea, iar tu procedezi cum crezi.
Cele bune si tie!
lucyaneya întreabă: