Ce disperata esti...
Daca are prietena la ce dracu' te mai bagi in pl lui? Mai ales ca el nu te baga in seama
Bine ar fi sa vina aia sa te avarieze un pic sa te mai saturi
Prietena lui are parola lui.
PS:ce concluzi vrei să tragă la asfel de sms, m-ai ales că e logodit
Daca Nu spuneai daca vrea sex poate mna...
Fara Hate dar mai bine ii spuneai altceva
Te crede fata usoara pentru ca te-ai bagat pe el fiind logodit, de asta nu raspunde dar si pentru ca i-ai trimis mesaj cu sex asa din prima si te crede *****si asa si este din cate vad, si poate o iubeste pe prietena lui si nu vrea nicio legatura cu tine. Eu zic sa-l lasi in pace veze-ti de relatia ta, de ce te bagi pe ale altora, da dovada de c****. fara suparare.
Buna seara,
Sunt multe lucruri de discutat aici dar in primul rând intr-o relație nu stai cu cineva doar pentru fizic și indiferent cum arată partenera lui el tine la ea și dacă nu ți-a dat de înțeles altceva chiar așa și este.
Problema din punctul meu de vedere este relația ta pentru ca ți te simți incompleta și cauți ceva in alta persoana și nu in partenerel tău. Descoperă ce lipsește și caută un partener care sa completeze acel ceva.
Dacă nu a răspuns pot fi mai multe motive acum nu caută sa îți dai singura răspunsuri de ce ci așteaptă sa vezi ce se întâmpla.
Repet poate ceea ce vrei tu de la aceea persoana nu vrea și ea de la tine deci nu exista reciprocitate.
Sincer si daca avea pe cineva si daca nu nu cred ca iti raspundea la asemenea mesaj.Practic l-ai abordat precum o prostituata iar iubita lui a vazut acele mesaje iar acum te face de rusine prin oras si cred ca asta ar trebui sa fie problema ta ce-a mai mare nu daca te place sau nu ala
Ce noroc au unii ca tine. Ar putea sa dea adevarul peste prietenul tau ca trenul si nu ar realiza... Cineva a incercat sa-i faca un bine. Pacat ca n-a vrut sa stie.
Puteai trimite și tu un mesaj de grup, poate primeai un răspuns de la cineva...
Pai, e simplu, acele mesaje au ajuns la gagica-sa, nu la el. Ce e asa greu sa faci legatura? Le-a vazut, dupa care le-a stres si deci el nu le-a vazut...
Esti putin prea disperata, sincer.
Mutubal întreabă: