Nu este normal sa ai 2 cicluri menstruale la interval de 12 zile si cred ca este vorba de o dereglare hormonala, sau de fibroame uterine, chisturi samd.
De aceea ti-am spus sa mergi la medic, fiindca sangerarile intre menstruatii nu sunt de bun augur, niciodata.
Din pacate, nici ovulatia nu se poate estima in acest caz, putand sa se intample oricand, asadar, toate partidele sexuale trebuiesc facute cu prezervative!
Sanatate maxima!
Te sfatuiesc sa mergi la ginecolog, fiindca este ceva dereglat la tine, odata ce ai avut 2 menstruatii abundente la interval de numai 12 zile.
Normal, ar trebui la 30 zile de la cea din 25. Daca nu iti vine atunci, consulta un medic ginecolog.
Daca nu imi va veni in mod normal regulat, desigur ca voi merge
Am inteles asta, insa momentan sunt plecata, si sunt destul de stresata din acest punct de vedere.
Am un medic ginecolog la care am mai fost, insa momentan nu pot ajunge, si de aceea am intrebat.
Desigur ca voi merge daca nu va fi regulata menstruatia, dar eu cred si sper ca da?
Da, multumesc! In septembrie anul trecut am facut msi multe investigatii si nu a iesit nimic nici la ecografie nici la analize, insa ma gandesc ca poate s au schimbat lucrurile
Banuesc ca esti tinerica, deci apropierea de menopauza se exclude.Ca ar fi una cauzele dereglari.
In 2019 am menstruatie timp de 2 saptamani jum ate.A tinut normal 5-6 zile, apoi putin in fiecare zi ca zicem ca e ultima zi.Dar nu se mai termina.Am fost internata a reusit sa se opreasca.La ecografie mi s-a descoperit un fibrom.s-a oprit o zi -doua, apoi a venit din nou.Dar socotisem ca de fapt era urmatoarea perioda.Mi-a dat drumul, dar mi-a dat medicamente pentru reglare.
PRIN urmare doar ecograf vei sti cauza acelor dereglari