E chiar asa de ocupat, incat sa nu-si vada ''prietena''? Stau si ma gandesc, ce fel de relatie, mai este aceasta (de ''telecomunicaţie'')? Eu cred ca, acestea sunt doar niste pretexte ale lui: o fi avand alte motive, pe langa ca munceste. Ai incercat sa-i comunici, mai in detaliu/serios - vizavi de toate chestiile astea?, poftim: face to face! - si, intrebandu-l chiar, daca e sigur, pe ceea ce are/simte, fata de tine. Spune-i si tu asa ca intr-un inceput de relatie, de regula, cei doi parteneri, trebuie sa se cunoasca in mai de-aproape; de exemplu, stand impreuna, vazandu-se/plimbandu-se/comunicandu-si, si asa mai departe; si ca, nu e suficient doar niste apeluri, aburite prin telefon. Daca el chiar isi dorea ceva serios cu tine, dupa cum spuneam, actiona si altfel; fiind chiar constient, adica - stiind rolul unei relatii, cam ce implica. Noh, acum, nu doresc sa dezamagesc - pe nimeni: insa, la treburi de astea, trebuie atentie (!); decat sa se sufere, mai incolo.
Sa fii iubita!
Cred ca esti prea mica, ca sa intelegi ce inseamna un serviciu! Iar, daca ti-ar spune la telefon ca te iubeste, este chiar adevarat? Ce crezi, nu te poate minti? Important este ce simte, nu e cate ori te suna!
Locuieste in alt oras de va vedeti la cate 2 saptamani? Daca e in acelasi oras cu tine, te inseala sigur. Oricat de mult ar munci, ar avea timp sa te si vada zilnic, daca ar vrea. Asta daca e in acelasi oras cu tine.