| cristinutzzzzza a întrebat:

As dori niste pareri de la dumneavoastra dar v-as ruga sa nu ma jigniti.

La varsta de 12 ani m-am indragostit de un baiat de 16 ani(fizic eram foarte dezvoltata toti imi dadeau cel putin 15 ani),am tinut secret asta de parintii mei,dar pana la urma ei au aflat de la diriginta,m-am certat ingrozitor cu mama si i-am spus ca daca nu ma lasa sa fiu cu el o sa plec de acasa, pana la urma mi-a zis ca este ok, dar daca o sa am contact sexual cu el pana la 14 ani sa nu indraznesc sa vin acasa,el a inceput sa ma preseze sa fac sex cu el, l-am refuzat de cateva ori, dar mi-a zis ca daca nu fac sex cu el inseamna ca nu il iubesc si ca nu mai are rost sa fim impreuna si pana la urma am cedat si la 13 ani fara 2 luni am facut sex cu el.

El imediat dupa asta s-a despartit de mine si eu am intrat intr-un fel de depresie,am scazut mult la scoala din cauza faptului ca nu imi statea capul la scoala si plus ca nu ieseam din casa si plângeam foarte mult.

Parintii mei si-au dat seama ca ceva nu este in regula si m-au dus la ginecolog si asa s-a aflat ca nu sunt virgina,au uramat o perioada de certuri in familia mea, parintii mei dadeau vina unul pe celalalt si din pacate in scurt timp au divortat, iar tata a plecat in Spania, in prezent am 16 ani si de atunci nu am m-ai avut vreo relatie cu nici un baiat,când sa ma aproprii de cineva intervenea un fel de frica si ma retrageam, am fost si la psiholog, dar nu m-a prea ajutat.

Acum sunt atrasa de un baiat de 19 ani dar parca imi este frica ca s-ar putea intampla ceva rau din nou, el pare un baiat foarte bun.

Ar trebuii sa incerc sa fiu cu el sau sa mai astept?

Ps; Scuzati-ma ca am scris asa de mult, dar am simitit nevoia sa ma descarc.

Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Asa cum ti am scris si in privat! Capul sus si ai incredere in tine!

14 răspunsuri:
| Maria1211 a răspuns:

Ai facut o mare gresela la acea varsta, se intelege aveai doar 12-13 ani si nu cred ca era nevoie sa spun si eu,cred ca stiai asta si cred ca a fost o perioada foarte naspa pentru tine. Oricum este clar ca tot ce a vrut acel baiat a fost sa profite de tine.
Eu iti spun sa incerci,nu e o mare diferenta de varsta,dar asta nu conteaza, ti-ai invatat lectia si este normal sa iti fie frica probabil ca ai sentimentul ca asa va face si el, doar va profita, dar sa nu mai faci asta cel putin cand de abia incepe relatia.
Si bineinteles ca trebuie sa incerci urmeazati inima, dar nu uita sa gandesti cu ceierul!
Bafta si ai mare grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa nu iti mai bati capul cu "iubiti" inca 5 ani sau ceva de genul. Poate iti mai vine ceva minte la cap pana la varsta aia. Pana la urma nu mint toti ca fetele sunt mai mature, nu? NU?

| Laura a răspuns:

Ai făcut sex mult prea devreme că te-ai simţit sub presiune, ai greşit, dar aia e, nu e niciun capăt de ţară, chiar dacă nu reuşesc să pricep cum ţi-a venit strălucita idee. Nu prea înţeleg nici ce mentalitate de părinte e asta să îşi ducă copilul la ginecolog dacă îl vede plângând. Am impresia că ai moştenit lipsa de educaţie de la ei. Sună ca un reproş, dar treci peste toată situaţia asta. Frică de ce să îţi fie? E plină lumea de băieţi de treabă care vor să iubească, dar am impresia că tu o să îi faci zile fripte următorului nu el ţie. Oricum, uneori este ok să vrei pe cineva doar pentru sex, şi ca femeie şi ca bărbat (dar în niciun caz la 12 ani) aşa că treci peste incidentul ăla, acum ai 16 şi lucrurile încep să devină altfel.

| Wop_Iuli_2000 a răspuns:

Scrie la Ps "dau fundaaaaaaaaaaa"

| Xelon a răspuns:

Parintii sunt vinovati 100%,daca erai fata mea te închideam in camera si putei tu sa plangi cat vrei, oricum nu este nimic de facut acum, nu putem da timpul inapoi, treci peste nu este vina ta ca parintii tai s-au despartit, daca simti poti sa incerci ceva cu acest baiat.
Bafta!

| Xelon a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarul e ca fetele sunt mai mature, nu vezi ce repede isi incep viata sexuala:? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Xelon):

Mda. Multi baieti isi incep viata sexuala pe la 15 ani si nu toti au norocul sa o faca cu o fata mai mare. Deci deja vorbim de copile de 12 -14 ani. Vai de capul nostru.

Eu zic ca este in totalitate vina parintilor, adica nu reusesc sa isi tina copii in frau.

anonim_4396

Cam aiurea asta. Cand tu ai chef de sex crezi ca poate mama ta sa te opreasca? Sau tatal tau? Nu. Vorbim de biologie aici nu de altceva. Plus ca la cat lucreaza unii parinti in ziua de azi nici nu ma mira ca nu au timp sa isi creasca puradeii. Vina in mare e a copiiilor. Ca nu folosesc prezervative ( de raman atat de multe tembele insarcinate ) si a societatii.

Nu, dar parintii trebuiea sa te educe si sa iti spuna ce este bine si ce este rau, la varsta asta eu zic ca un copil poate fii tinut sub control, normal ca de la 16 ani este mai greu sa il tii in frau, dar daca tu ca parinte iei masuri din timp lasa-ma sa cred ca astfel de lucruri pot fii evitate.

| vocea a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun ca ai facut o greseala, dar ai facut-o si imi pare rau, acum vei fi judecata de toti barbatii cu care vei sta ca esti usuratica si iti place viata, daca poti sa accepti si sa treci peste este bine, ai inceput prea devreme, acum trebuie doar sa te schimbi, celebra replica '' da-i Doamne romanului mintea de pe urma.''

anonim_4396

DIn pacate sexul in ca e subiect tabu in ziua de azi, ironic mai ales pentru ca toata lumea face sex. Sunt inca fete care se trezesc peste noapte cu sange pe lenjeria intima si cred ca mor sau baieti care au 15 ani si nu stiu nimic despre sex si chestii de genul. Aici ai dreptate, aici este doar vina parintilor.

| Maria1211 a răspuns (pentru Maria1211):

Creierul** laughing

| 私は日本が大好き a răspuns:

Povestea ta este una foarte trista sad sicera sa fiu chiar m-a emotionat,fa ce-ti spune inima, draga mea, dar ai grija, aparentele inseala, sa ai grija de tine.