anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.
Azi dimineata (12.03.2017 ora 6-7 aprox) am avut un contact sexual protejat cu o prostituata (oral si normal), am ejaculat in timpul actului normal iar prezervativul s-a rupt in timpul aceluiasi act.Imediat dupa aceasta, respectiva s-a dat jos din masina si a urinat.
Acum am doua mari probleme care nu imi dau liniste: bts si o sarcina nedorita.
Mentionez ca
- penisul nu era in starea lui erecta la maxim si cred ca nici nu s-a decalotat indeajuns
- cu vreo 12 ore inainte m-am masturbat de 2-3 ori si ma gandesc ca nu am ejaculat cine stie ce cantitate
- dupa ce aceasta a urinat, pe langa urina a dat afara si samanta (m-am uitat atent si eu si sper ca nu mi s-a parut)
- aceasta a mentionat ca ultima oara si-a facut analizele acum 4 luni.
- am varsta de 21 de ani
Am vrut sa o iau sa mergem la farmacie pentru a lua pastila contraceptiva dar a spus ca o sa se ocupe ea.
Care sunt riscurile ca aceasta sa ramana gravida si eu sa ma aleg cu vreo bts?
Multumesc.

6 răspunsuri:
| backpack a răspuns:

Mai mentionez faptul ca abia dupa terminarea actului am avut neplacerea de a afla ca prezervatul s-a rupt.

| backpack a răspuns (pentru backpack):

Prezervativul*

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ea este in perioada fertila a ciclului menstrual formarea unei sarcini este perfect posibila. 1. ) Pentru a se forma o sarcina cantitatea de sperma "necesara" este infima, cat o gamalie de ac. 2.) Femeia nu poate elimina sperma ajunsa in vagin prin urinare dintr-un motiv extrem de simplu si anume fiindca urina se elimina prin uretra si nu prin vagin deci nu putea elimina si "samanta" ta. 3. ) Se pare ca penisul tau este afectat de fimoza si ar fi indicat sa fii consultat de un medic urolog. 4.) Analizele efectuate in urma cu 4 luni nu au absolut nici-o valoare din moment ce ea intretine zilnic acte sexuale (probabil) cu mai multi parteneri, deci exista posibilitatea de a se infecta zilnic de mai multe ori. Probabil ca nu a acceptat sa foloseasca pastila de a 2-a zi fiindca se protejeaza printr-o alta metoda contraceptiva sau fiindca nu era in perioada fertila si nu putea ramane insarcinata. In privinta unei infectii cu un bts......cum ti-o fi norocul. Multa sanatate!

| tickey a răspuns:

Daca iti apar negi sau veruci sa stii ca ai un BTS, mai exact HPV.

| CAARol a răspuns:

Nasol. Cine știe ce ai luat de la ea.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

E problema ei, ea s-a prostituat, nu tu.