Aia care o au fetele mai in pantaloni! aoleu! nasol ca nu stii! fac pariu ca tie daca ti-o arata o fata! sigur te sperii!
Ba frate, daca faci trolling te rog ieși
Daca nu:
Este partea genitala a unei femei
Mai detaliat https://ro.wikipedia.org/wiki/Vagin
Bună dimineața! Te-ai trezit la realitate, sau mai visezi încă?
Este un loc de unde ai ieșit.
Vaginul este un organ sexual feminin, impar, musculos, care este situat intre pubis (Muntele lui Venus) si anus. Vaginul reprezinta o parte a aparatului genital feminin, fiind in fapt un organ care are forma tubulara a unui canal format constituit/format dintr-o insiruire de muschi circulari. Prin intermediul vaginului cat si al canalului cervical se face legatura intre vulva (labiile mari si mici) si uter, adica intre partea externa si cea interna a aparatului reproducator. Rolul sau principal este cel sexual/copulator, dar este si principala parte a aparatului genital feminin care poate fi examinata ginecologic. De asemenea prin vagin se poate ajunge la organele interne ale aparatului reproducator : uter, trompe uterine, ovare, endometru in cazul in care este necesara examinarea partii interne.
Multa sanatate!
Nu-i adevarat! Unele au fuste sau rochii. Mai bine zici in chiloti, dar si aici e ceva: nu chiar toate poarta chiloti.
Ce spui tu este organul sexual al femeii, dar vaginul este doar o parte a acestui organ.
Depinde. Sunt pesteri care sunt intretinute si nu au miros urat.
Daa cred ce spui. Numai ca eu proasta cum nu port fuste si rochii am cam uitat de ele