| MIRUnicole a întrebat:

Buna seara ce parere aveti despre femeile independente care isi permite orice lux pe banii ei?hee hee)

17 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Atentie: Asta e de fapt un pusti de 12 ani care se da fata, foloseste poze de pe net cu fete bune (pe care le gasiti usor) si minte ca "ea" e in poze. Minte ca are tacso club si incearca sa fraiereasca baietii de pe TPU laughing

| Fast92 a răspuns:

In primul rand femeile isi permit ...nu "permite".
Eu chiar apreciez aceste femei pentru ca sunt descurcarete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu sint femeie, pot sa spun din toata inima:cinste lor si mult noroc.Nu trebuie sa faca numai ce spun barbatii.Numai bine.

| Gabryel123 a răspuns:

Femei adevarate laughing

| neutrino a răspuns:

Jos palaria!

| crazyinlove a răspuns:

Ca sunt femeie care isi traiesc viata cum ar trebui sa si-o traiasca toate. Respect pentru aceste femei de succesc, care nu se ''vand'' pe banda facand copii sa aiba un acoperis, mancare si altele. Aceste femei se respecta si sunt ''TRU''happy

| anonima1995 a răspuns:

Am o parere foarta buna despre femeile independente. Ele nu pot fi acuzate de nimeni ca umbla dupa un anume barbat dor pentru banii lui. O femeie pe care o intretine un barbat, mai devreme sau mai tarziu, din pacate, va fi nevoita sa suporte reprosurile barbatului din viata ei, desigur spuse la nervi, dar totusi dor. Desi am doar 17 ani, ma gandesc foarte serios la a deveni o femeie independenta. Am de gand sa termin liceul cu rezultate cat mai bune, sa urmez o facultate si sa imi gasesc un loc de munca stabil, sa imi pot permite sa ma intretin inainte de a-mi intemeia o familie. Ideea ca "Locul femeii e la cratita" e deja de epoca de piatra. Da, o femeie trebuie sa fie gospodina si sa stie sa faca curatenie si sa gateasca, dar asta nu inseamna ca femeia e o sluga a barbatului care trebuie sa ii faca mereu pe plac. Nu sunt deloc de acord cu ideea femeii casnice, care intretine casa, gateste, creste si educa copiii, isi asteapta cuminte barbatul acasa si ii inghite toate comentariile. Cred cu tarie ca o femeie trebuie sa ii fie fidela sotului si lupte pentru mentinerea casniciei, dar e mai bine daca femeia lucreaza si aduce si ea un venit in casa, iar cand are nevoie de ceva isi poate lua din banii ei.

| MIRUnicole explică:

Eu de mica mi-am dorit asta si acum multumesc lui dumnezeu ca sunt asa cum vreau eu:X:X: adica independenta:X

| Neinteresantul a răspuns (pentru MIRUnicole):

Ia zi, cum ne combinam? laughing)) Si cand facem nunta?

| MIRUnicole explică (pentru Neinteresantul):

Dar vai dragul meu ne combinam cand vrei eu iti pot oferi tot ce vrei... vrei luna de pe cer? vrei o masina de fite? vrei o femeie inteligenta si cu simtul umorului?hee hee)laughing)) pss vrei o nunta de vis?laughing

Vreau totul, in afara de luna. E prea mare si n-am unde s-o pun. Si nici masina nu vreau big grin Si ma multumesc si cu o nunta normala laughing

Si pentru inceput, poti sa-mi oferi id-ul tau printr-un mesaj privat laughing))))))))))))))))))))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste corporatRiste... de ce oare toate corporatistele sunt nitel curve?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respect.

| thefighter1 a răspuns:

Stau si ma intreb..de unde au bani sa-si permita orice lux laughing

| ScreamoTime a răspuns:

Pleaca odata copile! nu te suport

| Azµre a răspuns (pentru MIRUnicole):

Ce înțelegi tu prin independentă? Poți pleca și veni când vrei tu acasă? Ai banii tăi? Lucrezi undeva? Îți iei singură lucruri din bani câștigați cinstit? I-a zi?

Întrebări similare