| Roxynikka a întrebat:

Buna seara big grin

O intrebare pentru fete! big grin Ce pareri aveti despre baietii care vin cu flori la intalniri?

Inainte asa era, dar acum mai rar vezi.

22 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Păi tot din cauza voastră, multe din voi, fetele, râdeți de un băiat care vă oferă flori, și aici mă refer la pițipoance. Cum băieții se îndrăgostesc mai repede de o pițipoancă decât de o fată cu capul pe urmeri se duce la pițipoancă aia îi râde în bot și apoi după ce vine la fata cu capul pe umeri, vine cu degetu în cur... Cam așa se întâmplă.

Asta e.

| MaxEnergyzed a răspuns:

Mie personal mi se par adorabili.Am primit multe flori si le-am acceptat chiar daca nu-mi placea de tipul redpectiv.Sunt super adorabili cand iti ofera o floare.Dar acum mai rar baietii iti dau flori.
Se uita dupa piti si alea sunt ceva in gen cand le dai flori:ha ha ha.

| mona a răspuns:

O parere buna chiar daca se intampla mai rar sa-ti ofere cineva flori, ar trebui apreciati acesti baieti

| Ys a răspuns (pentru Azµre):

Cam asa se intampla dar voi puteti sa va ganditi din prima ca aia de care te-ai indragostit este piti sau nu si renunti la ea daca este piti si nu mai are de ce sa rada de tine te duci la una normala care sa o cunosti si dupa sa te indragostesti asa ar fi normal...

| malina1 a răspuns:

Deci iti spun clar ca daca o sai oferi un buchet mare de trandafiri ( preferabil rosii) unei fete o sa se indragosteasca pe loc de tine mai ales ca in ziua de azi mai rar intalnesti baieti care se gandesc la astfel de gesturi.Succes FUNDA?

| Danka10 a răspuns:

Eu as ramine placut surprinsa

| Clarity a răspuns:

Un trandafir ar fi perfect...

| Adry123456789 a răspuns:

Mie mi se pare dragut

| Azµre a răspuns (pentru Ys):

Mie nu-mi plac pițipoancele pot arăta foarte bine nu mă interesează... Întotdeuna mi-au plăcut fetele cu capul pe umeri și simple.

| LittleLuciane a răspuns:

baieti care ofera flori unei fete mi se par cei mai scumpi love struck ii ador

| LittleLuciane a răspuns (pentru Azµre):

Cum ai spus si tu din cauza pitipoancelor baietii nu mai ofera flori unei fete..chiar nu stiu ce o fi de ras mie una imi plac baietii astia

| Azµre a răspuns (pentru LittleLuciane):

Eu la toate fetele pe care le-am cunoscut le-am dăruit o floare, o bomboană sau orice altceva, ce aveam la îndemână. Chiar dacă unele din ele mi-au fost prietene și altele amice și nimic mai mult. Prietena mea actuală am cucerit-o cu o glumă pe messenger, am zis că o scot la o cină romantică în doi pe malul mării sub un cer înstelat ca să o cunosc. Ea a acceptat, am pus în aplicare ceea ce am spus, am scos-o la o cină romantică pe malul unei ape într-o seara cu cer instelat.
Așa că toți băieții pot face ceva special pentru fata pe care o plac, dacă nu măcar să îi dăruiască o floare nu zic să o cumpere, ci să o rupă din parc și să i-o dăruiască și tot este ceva.
Mai nou se agață cu mașini, cu telefoane, cu flori nema.

Ce romantic :X mie nu imi plac acei baieti care se dau mari ca au bani si din astea dupa aia incepe sa te injure si chestii din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ii zic in gluma iubitului meu sa nu-mi aduca flori, ca n-am ce face cu ele.laughing
Dar de multe ori cand ne plimbam "fura" cate o floare pentru mine si e asa de dulce.
Nu trebuie sa lasi sa-ti scape un asemenea baiat, dar mai intai trebuie sa-l gasesti... ceea ce e foarte greu in ziua de azi.happy

In ziua de azi daca oferi o floare unei fete esti cel mai prost baiat ( cum ai zis si tu pitipoancele zic)

| Azµre a răspuns (pentru LittleLuciane):

Așa fac toți cei care au bani sau care umblă cu alde piți...

| raluk27 a răspuns:

Sunt foarte draguti, dar sa aiba si masina (ca sa ai unde lasa florile dupa ce ti le da si sa nu le cari dupa tine toata intalnirea) happy
Serios.Da, e un gest frumos. Rar, ce-i drept.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru malina1):

Asta clar nu e asa, total gresit ce zici u acolo... pai daca era asa toti baietii aveau iubite, luau niste trandafiri de la cimitir laughing) si le dadeau fetelor, mare chestie... nu are cum sa se indragosteasca o fata de unu pentru ca i-a dat floriiii oh go on

| malina1 a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Totusi chiar daca nu se indragosteste pe loc o sa aiba o parere fffff buna despre el si cu timpul o sa ajunga sa se indragosteasca.ooo si apropo florile pe care vrei sa i le faci cadou unei fete nu se iau de la cimitir (in caz ca nu stiai)

Era varianta mea de criza draga laughing oricum stiu eu ce inseamna parere buna pentru voi waiting
e de treaba, imi face poftele, imi aduce flori, inghetata, imi plimba cainele, dar il bag in "friend zone"
adica NU sex... adica exact ce urmareste tipul oh go on
si o sa ramana just friends, si o sa faca ce face ursu laughing

| malina1 a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Nu toate fetele sunt genul care se folosesc de baietii de treaba ca sa stii ''dragule''.Se vede ca voi baieti ne subestimati. Doar pentru ca aprox 20% dintre noi sunt c***e si profitoare nu inseamna ca ne puteti pune pe toate in aceeasi categorie

Dar nu am zis ca cele care fac asa sunt curve... sau profitoare
pentru ca nu sunt asa
eu zic chestiile alea valabile pentru orice fata, pentru ca eu asta am observat... poate am fost si ghinionist, dar peste tot am vazut situatia respectiva
si inca ceva : mai mult de 20% sunt curve