| Lonely02 a întrebat:

Buna seara!

Dacă am facut numai sex protejat, am folosit prezervative bune ( sa zic), lubrifiant, iar dacă a fost dăți de câte 2 contacte unul dupa altul, am schimbat prezervativul iar partenerul meu se curata foarte bine,fara nici un accident, și am avut o sapatamna întârziere dar și dureri câteodată mai puternice în alte dăți mai slabe (mai dese ori dureri minore fata de cum era in alte luni de dinaintea mestrei),înseamnă că sunt simptome premestruale si ca menstruația va apărea?

Ma îngrijorează cel mai mult întârzierea si sunt destul de stresată, mai ales știind ca totul a fost in regula si nu as cam vrea sa recurg deocamdată la un test te sarcina, acest gând ma stresează și mai rauuu..pentru ca eu cred ca nu sunt, dar un sfat m-ar ajuta mult!

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sansele sa fie o sarcina sunt aproape nule.Stresul afecteaza menstruatia, deci nu-ti mai fa griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă te-ai protejat cum zici, nu cred că ai motive de panică.
Totusi din ce expui nu pari sa ai mare experiență. Să înțeleg că ești minoră? Dacă ești minoră este posibil ca organele tale încă nu sunt mature, de unde și întârzierea.

| Lonely02 explică (pentru anonim_4396):

Buna ziua, am 19 ani și mi am început viata sexuala de un an jumate, nevand niciodată un contact sexual neprotejat, si o asemenea întârziere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lonely02):

O vizită la ginecolog. Ești majoră, te poți duce singură. Dacă îți este rușine, caută un medic femeie.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai facut niciodata sex neprotejat nu vad de ce iti faci griji.
Cauza intarzierii este alta.